American LIFE dil okulu Gebze’de açıldı

Gebze'den sonra sıra Darıca'da

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ekim 2016 Pazar 21:18
American LIFE dil okulu Gebze’de açıldı
Sahipliğini Mustafa Sedefoğlu’nun yaptığı American LIFE dil okulu Gebze Cumhuriyet Meydanı no:34 Kat 2-3-4 adresinde açıldı. Gebze’de kalabalık bir davetli topluluğuyla açılan dil okulunun sahibi Mustafa Sedefoğlu, “Bugün Gebze, önümüzdeki günlerde de açacağımız Darıca şubelerimizle insanlara en güzel hizmeti vereceğiz” dedi.


HAZİRAN’DA DEVİR ALDIK
Yaklaşık olarak 2 sene önce Kartal şubesini açtıklarını belirten Sedefoğlu, “Orada güzel bir performans yakaladık. Gebze ise 3 sene önce bizden önceki arkadaşlar açmış. Burayı Haziran ayında devraldık. Baştan aşağı yeniledik. 11 sınıf, 2 adet sinema salonu ve kafeterya açtık. Öğrenciler dersleri aldıktan sonra son derste sinema salonlarında eğitimlerini İngilizce olarak alacaklar ve o gün işledikleri konuları tamamen konuşma odaklı olarak pekiştirecekler.
HOCALARIMIZIN ANA DİLİ İNGİLİZCE
Dil anlamında Gebze’nin en önemli sorunu insanlar İngilizce öğrenmeye Kadıköy’e gidiyorlar. Çok uzun bir yol. Biz İstanbul’u Gebze’ye getirdik. Ana dili İngilizce olan, tamamen yabancı öğretmenlerimizi özel servisle İstanbul’dan getirip, götürüyoruz. Gebze için önemli bir fırsat. Ağustos ayında tadilat işleri devam etti ve yeni bitirdik. Binanın fiziki durumunu tamamen değiştirdik. 15 Ekim’de dil okulumuzu açıyoruz.
İNGİLİZCE KONUŞMA EĞİTİMLERİ
Çocuk ve genç öğrenciler 1 sene boyunca okullar açılıp kapanana kadar eğitim alacaklar. Yetişkinlerde ise seviyesine göre gurup dersleri alacaklar. Sadece genel İngilizce değil konuşma eğitimleri de veriyoruz. Örneğin Gebze Teknik Üniversitesi’nin hocalarına, akademik kadrosuna konuşma derslerini biz veriyoruz. Normalde Gebze Teknik Üniversitesi İngilizce eğitim veren bir okul ve hocalar dersleri İngilizce anlatıyorlar. Bizim yabancı hocalarımız ise onlara İngilizce konuşma eğitimi ve sınav İngilizcesi eğitimini biz veriyoruz. İstanbul’da bunu kaliteli olarak yaptık. Gebze’de de aynı şekilde inşallah yapacağız.


HER SEVİYE VE YAŞ GURUBUNA İNGİLİZCE
Dil okulumuzda 11 tane sınıf, 2 tane sinema salonumuz var. Bu sınıfları sabah, öğlen, akşam guruplarında kullanabiliyoruz. Hafta sonu guruplarımız var. Hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri bir gurup, Salı, Perşembe bir gurup, hafta sonu da Cumartesi, Pazar sabah, öğlen ve akşam olmak üzere farklı guruplar var.
ÇALIŞANLAR İÇİN ESNEK PROGRAMLAR
Çalışan insanlar için, okuyan insanlar için uygun şekilde programlar yapıyoruz. Hatta sanayi bölgesinde vardiyalı çalışanlar için 1 hafta gündüz, 1 hafta gece çalışanlar için esnek programlar yapıyoruz. Gebze’de bu ana kadar görülmemiş bir çalışma yapıyoruz. OSB’leri ziyaret edip firma sahiplerine dil eğitimi verebiliyoruz.
Sendikalarla görüşüp, işçilere yönelik indirimli kampanyalar yapıyoruz. Emekçiler bizim için önemli.
2017 SONUNA KADAR 4 ŞUBE
Gebze’yi eski sahiplerinden devir aldık. Darıca Amerikan LIFE isim hakkı da bizde. Şu an Kartal ve Gebze açık. Önümüzdeki süreçte Darıca ve Maltepe’yi açıp, 2017’yi 4 şubeyle tamamlamayı düşünüyoruz.  



Son Güncelleme: 17.10.2016 14:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37