AmericanLIFE artık Darıca'da

AmericanLIFE artık Darıca'da

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Temmuz 2017 Perşembe 23:15
 AmericanLIFE artık Darıca'da


Gebze AmericanLIFE Dil Okulu, Darıca’da da herkes İngilizce konuşabilsin diye, Darıca – Gebze arasına ücretsiz öğrenci servisi hizmetine başlıyor.

Gebze’de 1 yıldır hizmet veren AmericanLIFE Gebze Şubesi, Darıca’dan gelen yoğun talebe istinaden, öğrencilerin Gebze’ye rahat ulaşımı için ücretsiz öğrenci servisi imkânı sunuyor. 2017-2018 eğitim-öğretim döneminden itibaren verilecek hizmetle ilgili olarak, Darıca’da ikamet edip de Gebze AmericanLIFE Dil Okulu’na kayıt olan öğrenciler, Cumartesi-Pazar günleri, iki ilçe arasında servis araçlarıyla vakit kaybetmeden Gebze’ye ücretsiz ulaşım sağlayarak İngilizce eğitimlerini alabilecekler.

AMERİCANLIFE GEBZE ŞUBESİ HAKKINDA

Gebze AmericanLIFE kurucu ortaklarından Mustafa Sedefoğlu Gebze şube hakkında şunları söyledi:

Gebze merkezde, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Gebze AmericanLIFE şubesimiz, yenilenen binası, sınıfları, sinema salonları ve kafeteryasıyla, keyifle eğitim görebileceğiniz ve vakit geçirebileceğiniz bir ortam sunmaktadır.
 
Anadili İngilizce olan Amerikalı, Kanadalı, İngiliz, Avustralyalı eğitmenlerimiz eşliğinde İngilizceyi ve yine benzer şekilde Almanca, Fransızca, Rusça, İspanyolca, Portekizce, Çince, Japonca, Arapça ve kabul gören diğer dilleri çok kısa sürede yabancı dil olmaktan çıkarabileceksiniz.
 
Sınıflarımız, üst seviyede donanımlı teknolojik ve ergonomik koşullara göre dizayn edilmiş olup, yabancı dil eğitimine özel şekilde tasarlanmıştır. Maksimum 12 kişilik sınıflarda, akıllı televizyon sistemi ile, eğitmenlerimiz, anında internet ve video desteği ile istedikleri herhangi bir konuda her türlü bilgiye ulaşabilmektedirler. 

AmericanLIFE olarak başka bir farkımız da; bizden bir kur almış olan öğrencilerimiz, kulüp aktivitelerimizden ömür boyu ücretsiz olarak faydalanmaktadırlar. Türkiye’nin herhangi bir yerinde bulunan Şubelerimizden, duyurulmuş programlar dahilinde konuşma kulübüne ücret ödemeden katılıp, yararlanabilmektedirler. 

Eğitmenlerimizin genel bilgi düzeyi üst seviyelerde olup, özel mesleki alanlarda da İngilizce eğitimi verebilecek durumdadırlar. Üniversite Akademik Personeline, havacılık mensuplarına, bankacılara, kuyumculara, turizm çalışanlarına yönelik, terzi usulü mesleki konuşma eğitimleri verilmektedir. 

Örneğin; Gebze Teknik Üniversitesi ile yaptığımız protokol kapsamında, Üniversite kampüsünde verdiğimiz konuşma derslerimizin konuları, genelde Öğretim Üyelerinin kendi ana uzmanlık alanlarından seçilmektedir; mikrobiyoloji, çevre, ekosistem ve küresel ısınma gibi bilimsel ders konuları tercih edilmektedir. Eğitmenlerimiz kişilerin ilgi alanlarına özel donanımla derslere katılması sayesinde, oldukça yüksek derecede verim alınmaktadır. 

Şubelerimizde, tüm eğitmenlerimiz herkese eğitim vermemektedir. Örneğin; Çocuk gruplarında, uzmanlık alanı ve tecrübesi 'Çocuk' olan öğretmenler ders vermektedirler. Benzer şekilde sadece sınav odaklı eğitimlerimiz için, bu konuda yıllarca çalışmış ve sınav kazandırmış, kendi adına basılı kitabı olan, YDS, TOEFL, IELTS, gibi sınavlarda uzman eğitmenlerimiz görev yapmaktadır.
 
Zaman kısıtı olan kişilere yönelik online (uzaktan) eğitim ile de evde veya işyerinde canlı konuşma dersleri verilebilmektedir. 
Bunun dışında; Sadece üst düzey yönetici kadroları (CEO, Genel Müdür Yardımcısı vs) için VIP Eğitmen Kadromuz hali hazırda görev yapmaktadır. 


Son Güncelleme: 06.07.2017 23:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37