banner55

Anadolu Grubu İnovasyon Programı Bi-Fikir üniversite öğrencilerine açılıyor

Anadolu Grubu İnovasyon Programı Bi-Fikir üniversite öğrencilerine açılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Ekim 2018 Pazartesi 13:10
Anadolu Grubu İnovasyon Programı Bi-Fikir üniversite öğrencilerine açılıyor

Anadolu Grubu, çalışanlarının fikirlerinin projelendirildiği Bi-Fikir programına üniversite öğrencilerini de dahil etti. Yenilikçi ve yaratıcı fikirlerin değerlendirmeye alındığı program kapsamında artık üniversite öğrencilerinin hayalleri de Anadolu Grubu desteği ile gerçeğe dönüşme imkanı bulacak.

Anadolu Grubu çalışanlarının yaratıcı fikirlerini özgürce sunabildikleri, fikirleriyle tüm Grup şirketlerine katma değer sağladıkları bir inovasyon platformu olan Bi-Fikir, üniversite öğrencilerine açılıyor. Dört yıldır Grup içinde yürütülen programın, Anadolu Grubu’nun kampüs markası KAP (Kariyerini Anadolu Grubu’nda Planla) ile birleştirilmesi ile artık üniversite öğrencilerinin yenilikçi ve yaratıcı fikirlerinin de hayata geçirilmesi hedefleniyor. 

Üniversite öğrencilerine açılan Bi-Fikir programı kapsamında üniversite öğrencilerinin fikirleri 31 Aralık tarihine kadar toplanacak. Başvurular arasından 20 fikir yarı finale yükselecek. Finale çıkmaya hak kazanan 10 fikrin sahibi Anadolu Grubu tarafından organize edilecek eğitimlere ve mentorluk programına dahil edilecek. Mayıs 2019’da gerçekleşecek finalde 10 proje içinden seçilen birinci projeye 20 bin TL, ikinci projeye 15 bin TL, üçüncü projeye 10 bin TL ödül verilecek. Uygulanmasına karar verilen projeler Anadolu Grubu desteği ile hayata geçirilecek.   

3 YILDA 500 MİLYON TL DEĞER YARATTI 


Anadolu Grubu’nun en inovatif projeleri 9 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Bi-Fikir Festivali’nde sunulacak ve kategorilerinde başarılı olan projeler belirlenecek. Anadolu Grubu’nun Türkiye ve yurt dışında faaliyet gösteren 21 farklı şirketinde bugüne kadar 36.000’den fazla çalışana ulaşıldı. Bi-Fikir kapsamında üç yılda 500 milyon TL‘lik fayda yaratıldı. Projenin başladığı 2015 yılından bugüne kadar, Anadolu Grubu çalışanları tarafından 19.000 civarında fikir üretildi. Bu fikirler arasında yaklaşık 5.500’ü uygulamaya alındı. 


ANADOLU GRUBU HAKKINDA

Anadolu Grubu, 1950 yılında Yazıcı ve Özilhan aileleri tarafından kuruldu. 'Anadolu'yu dünyaya, dünyayı Anadolu'ya bağlayan yıldız' olma vizyonu ışığında varlığını geleceğe taşıyan Grup, 19 ülkede, 80’e yakın şirket, 66 üretim tesisi ve 55 binin üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Grubun 2017 yılı cirosu 32,2 milyar TL olarak gerçekleşirken, 2017 yılında fiilen Anadolu Grubu şirketlerince Devlete intikali sağlanan vergiler toplamı, 2017 merkezi yönetim bütçe gelirleri gerçekleşmelerinin %1,2’sini oluşturdu. 

Anadolu Grubu, yurtdışında bölgesel oyuncu olarak küreselleşme, ortaklık kültürüne olan bağlılığı ile dünyanın en büyük şirketleri ile ortaklıklar kurma ve markalı tüketici ürünleri geliştirme hedefleri doğrultusunda, Türkiye için katma değer yaratarak hızlı ve sağlıklı büyümesini devam ettiriyor. 

Anadolu Grubu, bira, meşrubat, perakende, tarım, otomotiv, kırtasiye, hızlı servis restoranı, gayrimenkul ve enerji sektörlerindeki operasyonları ile faaliyetlerini geniş bir alanda sürdürüyor. 

Anadolu Grubu, sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde eğitim, sağlık ve spor alanlarında Anadolu Vakfı, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü ile topluma katkılarını duyarlılıkla gerçekleştiriyor. 


Son Güncelleme: 15.10.2018 13:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37