Anaokulu Üniversitesi’nde dersler başladı

4-5 yaş grubu çocuklarına

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Kasım 2016 Perşembe 10:47
Anaokulu Üniversitesi’nde dersler başladı
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla hazırlıkları tamamlanan, 4-5 yaş gurubu çocuklara matematik, İngilizce derslerinin yanı sıra sanat terapisi, zeka parkuru, jimnastik, satranç, değerler eğitimi gibi eğitimlerin verileceği Anaokulu Üniversitesi’nde ders zili çaldı.
 
 
Gebze’de, Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda bir sosyal ve eğitsel proje olan Anaokulu Üniversitesi’nde dersler başladı. Gebze Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Güzel Gelecek Akademisi bünyesinde uygulamaya konulan Anaokulu Üniversitesi’nde 4-5 yaş grubu çocuklara, gelişimlerine katlı sağlayacak eğitimler ücretsiz olarak veriliyor. 


Şükran Kayabay Anaokulu öğrencilerinin pilot uygulama eğitimlerine tabi tutulduğu Gebze Belediyesi Anaokulu Üniversitesi’nde eğlenceli hale getirilen matematik, İngilizce derslerinin yanı sıra tarihi kahramanların tanıtımı, sanat terapisi, zeka parkuru, jimnastik, satranç, değerler eğitimi gibi farklı alanlarda da eğlenceli aktivite ve eğitimleri konularında uzman eğitimciler tarafından veriliyor. 




Son Güncelleme: 10.11.2016 10:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37