Başkan Büyükgöz Yaz Okulları’nın eğitimcileriyle buluştu

Başkan Büyükgöz Yaz Okulları’nın eğitimcileriyle buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Haziran 2019 Salı 15:08
 Başkan Büyükgöz Yaz Okulları’nın eğitimcileriyle buluştu
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yaz Okulları 2019 Eğitim süreci değerlendirme toplantısında eğitimcilerle bir araya geldi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yaz Okulları 2019 Eğitim süreci değerlendirme toplantısında eğitimcilerle bir araya geldi.15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan Sardunya Nikah Salonu’nda gerçekleşen toplantıda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz eğitimcilerden beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti. 
Başkan Büyükgöz, "Siz değerli öğretmenler topluma faydalı olacak nesiller yetiştirmek için bu görevleri üstlendiniz. Bu iş menfaat işi değil gönül işidir. Bizler belediye olarak fiziki işleri zaten gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında temel meselemiz sosyal belediyecilik, gönül belediyeciliği olacak. Güzel bir nesil yetiştirmek, dününü bilen tarihini bilen, bu günü bilen ve yarınlara umutla bakan ve nasıl olması gerektiğini bilen bir gençlik yetiştirmek bizlerin amacı olmalı. 

GAYEMİZ GÜZEL BİR NESİL YETİŞTİRMEK


Bizlerin temel gayesi bu. Bizlerin sizlerden beklentileri bu çerçevede olacak. Sizler geleceği inşa edecek olan çocukların, gençlerin sadece öğreticisi değil aynı zaman da eğiticisi olacaksınız" dedi.

Toplantı sonunda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yaz okulu eğitimcileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Son Güncelleme: 18.06.2019 15:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37