banner55

Başkan Demirci, yeni öğretmenlerle buluştu

Başkan Demirci, yeni öğretmenlerle buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Aralık 2018 Çarşamba 14:44
 Başkan Demirci, yeni öğretmenlerle buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, ilçeye yeni atanan öğretmenlerle Hasbihal Buluşması adı altında birlikteliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta ilkokul öğretmenleri ile bir araya gelen Demirci, bu hafta ise ortaokul öğretmenlerini ağırladı.

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ile birlikte öğretmenlerle belediye sosyal tesislerinde bir araya gelen Demirci, ilçenin hem tanıtımı hem de yapılan yatırımların anlatılması için, bu tür buluşmaları yaptıklarını açıkladı. Aynı zamanda ilçede göreve başlayan öğretmenlerle de kaynaşmayı sağlayan programların yeni fikirleride doğurduğunu belirten Demirci, Çayırova’da eğitimi en yüksek seviyelere çıkarmak için gerçekleştirmiş olduklarını çalışmalardan da kısaca bahsetti.

EĞİTİME 4,5 YILDA DEV YATIRIMLAR YAPTIK

Yatırımların yanı sıra eğitime yapılan yenilik ve katkıları anlatan Demirci, ilçedeki okulların her türlü ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. 4,5 yılda Çayırova’da eğitime ciddi bir yatırım yapıldığını aktaran Demirci, her yıl okulların bakım, onarım ve yenilik gibi taleplerini yerine getirdikleri, ilçeye 115 derslikten oluşan 4 yeni okul yaptıklarını, eğitimin tüm eksikliklerini tamamladıklarını belirtti.

Çayırova’da eğitimin tekli sisteme geçmesi, aynı zamanda mevcut okulların bazılarının yenilenmesi için büyük bir çaba sarfettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Eğitim konusunu çok ciddiye alıyor ve bu yönde önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Yaptığımız her projemizde eğitimi önceliğimiz olarak belirlerken, yeni okullarımızın daha modern ve kalıcı bir şekilde olması için çalışıyoruz. 4 okuldan oluşan 115 dersliği eğitime kazandırdık. Bu okullarımız kamu yatırımlarında rekor olarak nitelendirdik. Çünkü her bir okulumuzu en kısa sürede tamamlayarak eğitime sunduk.” dedi.

Eğitimdeki yenilikleri sadece okullarda değil her alanda projelendirdiklerini ifade eden Demirci, “Semt Konaklarımız ve Kültür Merkezlerimiz de birer eğitim yuvası gibi hizmet veriyor. Okul öncesinden üniversiteye uzanan eğitim alanını Anne Çocuk Kulüplerimiz, Bilgievlerimiz ve Gençlik Merkezlerimiz ile tüm çocuk ve gençlerimize sunduk. Bu alanlarda sunduğumuz imkanlarla çocuklarımıza eğitim, sanat, spor, sosyo-kültürel alanlarda hizmet veriyoruz” dedi.

DEMİRCİ: GENÇLERİMİZ, GELECEĞİMİZDİR

Gerçekleşen toplantıda öğretmenlerin gençlere yönelik çalışmalar hakkındaki sorularına açıklık getiren Demirci, "Gençlerimiz, geleceğimizdir. Onların Çayırova’daki ihtiyaçlarını giderebilecek birçok yatırımı tamamladık, hizmete sunduk. Onlara eğitimin yanı sıra sanat, spor, sosyal ve kültürel alanlar da oluşturduk. Geleceğin Çayırova’sını inşa ederken bir yandan da geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın yarınlara en iyi şekilde hazırlanmaları için 'Yıldız Akademi ve Hedef Gelecek' projelerini her yıl ileriye taşıyarak eksikliklerimizi giderdik ve geleceğin belediye başkanlarını, valilerini, iş adamlarını, sanatçı ve siyasetçilerini yetiştirmek için akademik çalışmalarımız oldu. 

Projeye katılan öğrencilerimiz gelecekte ne olmak istediklerine elbette kendileri karar verecekler, biz onlara istedikleri alanlarda destek olmak için daha çok çalışacağız. Gençlere, yapılan yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. İçeriği çok güçlü ve uzun analizlerle hazırlık süreci geçiren projeyle katkı sunduğumuz gençlerimizi, en seçkin makamlarda, mevkilerde, vatana millete faydalı parmakla gösterilen bireyler olarak yetiştirmek en büyük hedefimizdir" dedi. 
Son Güncelleme: 19.12.2018 14:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37