Başkan Şayir'den yeni eğitim yılı mesajı

Başkan Şayir'den yeni eğitim yılı mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Eylül 2019 Pazar 13:34
 Başkan Şayir'den yeni eğitim yılı mesajı


Başkan Şayir,
2019-2020 eğitim-öğretim yılı nedeniyle yayınladığı mesajında öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak olan 2019-2020 yeni eğitim-öğretim dönemi nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Şayir mesajında; “Çocuklarımızı ve gençlerimizi yarına taşıyacak olan yeni bir eğitim-öğretim yılı daha kapımızı çaldı. İlçemizde genelinde binlerce öğrenci için ders zili çalacak.

YENİ DÖNEMDE 650 ÖĞRETMEN ATANDI

Bu zil çocuklarımız ve gençlerimiz için ne kadar önemliyse, çocuklarının daha iyi bir gelecekle buluşmasını isteyen anneler babalar içinde o derece önem arz etmektedir. Bu dönem oldukça şanslıyız. Yeni atanan 240 öğretmen kadromuzla birlikte ilçemizde öğretmen sayısı 650'ye ulaşarak, öğretmen açığımız giderilmiş ve daha güçlü bir eğitimci kadrosu ile yeni eğitim ve öğretim yılına girmekteyiz. Unutulmamalıdır ki ülkemizin dünyada var olan çıtasını yükseltmek için hiçbir şeye olmadığı kadar, eğitime-öğretime önem vermek bizlere düşen önemli bir görevdir.

EĞİTİM HEPİMİZ İÇİN ÖNEMLİDİR

Bu bilinçle çıktığımız bu yolda eğitim ülkemiz ve hepimiz için oldukça önemlidir. Eğitimin gençlerin geleceğini şekillendirmenin yanı sıra toplumun da geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten tek yer okuldur. Eğitimin hayatımız boyunca ne kadar önemli bir süreç olduğunu unutmamalıyız”dedi.

ÖĞRENCİLERE İLK GÜN SÜRPRİZİ

Açıklamasına devam eden Başkan Şayir, Dilovası Belediyesi, her yıl olduğu gibi, bu yıl da ilçemizdeki tüm öğrencilerimizi eğitim-öğretim yolculuklarında yalnız bırakmayacağız. İlçemizde ki tüm öğrencilerimize belediyemiz tarafından hazırladığımız hediyelerimizi dağıtacağız. Bundan sonra da belediyemizin imkânları ölçüsünde, tüm öğrencilerimize gereken desteği sağlamaya devam edecektir.

BAŞARILAR DİLEDİ

Bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlarken, 2019–2020 eğitim-öğretim yılının çocuklarımıza, gençlerimize, öğretmenlerimize, ailelere, ülkemize hayırlı olmasını diler, tüm öğrencilerimize eğitim yolculuklarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 08.09.2019 13:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37