banner55

Bilgievleri'’nde yeni dönem 3 Ekim’'de başlıyor

Kayıtlar 21 Eylül'e kadar devam edecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Eylül 2016 Cumartesi 12:09
Bilgievleri'’nde yeni dönem 3 Ekim’'de başlıyor
Büyükşehir’in Bilgievleri’nde kayıtlar 21 Eylül’e kadar devam ediyor.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri'’nde, öğrencilere yönelik bilgi destek programlarının yanı sıra birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinliklerin yer alacağı yeni eğitim dönemi için kayıtlar başladı.
 
EĞİTİM VE ETKİNLİKLER BAŞLIYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’'nin ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile öğrenci velilerine hizmet veren Bilgievleri'’nde yeni dönem kayıtları başladı. Yeni eğitim döneminde de öğrencilere okuldaki derslerine takviye amacıyla bilgi destek programı, değerler eğitimi, kültürel, sosyal ve sportif gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kulüp faaliyetleri, kütüphane, internet ve bilişim hizmeti sunulacak. Tüm etkinlikler ve dersler tamamen ücretsizdir.
 
KAYITLAR 21 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDİYOR
Bilgievleri’nden tüm ilkokul ve ortaokul öğrencileri ve öğrenci velileri yararlanabiliyor. Başvurular, Büyükşehir Belediyesi’'nin Kocaeli’nin dört bir yanında hizmet veren 10 ilçedeki 15 Bilgievi’nde bizzat yapılıyor. 

Kayıt sırasında öğrenci ve veli nüfus cüzdanı fotokopisi, öğrenci kimlik kartı ile yine öğrencinin iki adet vesikalık fotoğrafı isteniyor.
  
Son Güncelleme: 18.09.2016 20:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37