banner55

Bilim ve İslam GTÜ'de konuşulacak

Bilim ve İslam GTÜ'de konuşulacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ekim 2018 Çarşamba 13:43
Bilim ve İslam GTÜ'de konuşulacak

 
Çağımızın önemli tartışma konularından biri olan 'İslam ve Bilim' bilimin merkez üssü GTÜ'de uzmanlar tarafından masaya yatırılacak. Çalıştayda son dönemlerin önemli tartışmalarından dijital para, İslam ticareti hukukuna göre değerlendirilecek. 

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ), Uluslararası Üniversiteler Konseyi ve Dünya Müslüman Alimler Birliği tarafından düzenlenen İslam ve Bilim çalıştayı GTÜ ev sahipliğinde yapılacak. 
15 Ekim pazartesi günü GTÜ Elektronik Mühendisliği Amfisinde saat 09.30 'da başlayacak olan çalıştaya konunun ulusal ve uluslararası alanda birçok uzmanı katkıları ve katılımları ile destek olacak. 

Çalıştayada, Dünden Bugüne İslam'da Bilimsel Gelişmeler, İslam'da Sosyolojik Değişim ve Dönüşümler, Küresel Yaşamda Müslüman Bilim İnsanlarının Yeri ve Önemi temalı grup çalışmaları yer alırken son dönemlerin çok tartışılan konusu Dijital Para, Prof. Dr. Ali Karadai'nin konferansında "Dijital Para ve Şer'i/İktisadi Çözümler" başlığı altında irdelenecek. Çalıştayın ardından sonuç bildirgesi basın açıklamasında kamuoyuna sunulacak.   
 
Son Güncelleme: 10.10.2018 13:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37