banner55

Büyükşehir'den YKS'ye gireceklere ücretsiz ulaşım

Büyükşehir'den YKS'ye gireceklere ücretsiz ulaşım

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Haziran 2018 Perşembe 17:33
Büyükşehir'den YKS'ye gireceklere ücretsiz ulaşım


Büyükşehir Belediyesi hafta sonu iki gün boyunca YKS’ye girecek olan öğrenciler ve sınav görevlileri için ücretsiz ulaşım sağlayacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesiü, hafta sonu YKS’ye girecek olan öğrenci ve sınav görevlilerine ücretsiz ulaşım sağlıyor. 30 Haziran 2018 Cumartesi ve 01 Temmuz 2018 Pazar günleri yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavları’na (YKS) girecek öğrenciler ve görevliler, ‘sınav giriş belgelerini’ veya 'görevli kartlarını' göstererek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait deniz ve kara ulaşım araçlarından ücretsiz faydalanabilecek.

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI 07.00’DE KALKACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) sorunsuz geçmesi ve adayların sınav yerlerine ulaşımında sıkıntı yaşamaması için gerekli tüm önlemleri aldı. ÖSYM Kocaeli İl Sınav yöneticileri ile yapılan değerlendirme toplantısı sonrasında Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, toplu taşıma araçlarının saat 07.00 itibariyle sefere başlamaları için kooperatiflere gerekli talimatı verdi.

SINAV BOYUNCA ÇALIŞMA YOK

Büyükşehir’e bağlı İSU, Fen İşleri, Park Bahçeler gibi birimler, sınav boyunca gürültü olmaması için çalışma yapmayacak. Ayrıca araç sürücüleri sınav süresince klakson (korna) çalmamaları ya da herhangi bir gürültü yapılmaması için uyarılacak.

EKİPLER GÜN BOYU GÖREV YAPACAK

Öte yandan sınav günlerinde vatandaşların ulaşım konusunda karşılaşabilecekleri sıkıntılara çözüm üretmek amacıyla 444 11 41 No’lu telefon ile irtibatlı Kara Ulaşım Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ulaşım Denetim ekipleri gün boyu görev yapacak.

Son Güncelleme: 28.06.2018 17:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37