banner55

Çayırova Belediyesi okuma yazma kurslarıyla eğitime destek oluyor

Çayırova Belediyesi okuma yazma kurslarıyla eğitime destek oluyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Şubat 2018 Çarşamba 17:28
 Çayırova Belediyesi okuma yazma kurslarıyla eğitime destek oluyor


Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezleri okuma-yazma kursları ile yeni bir dönemin kapılarını açtı. Belediye eğitim ağının temelini oluşturan 3 alanda verilen eğitimlerde okul öncesinden üniversiteye kadar uzanan bir hizmet ağı oluşturan ve velilere yönelik olarak da çeşitli kurslar açan Çayırova Belediyesi, bu kurslara okuma-yazma eğitimlerini de ekledi.

100 KURSİYER OKURYAZARLIK EĞİTİMİ ALIYOR

Anne-Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezleri’nde eğitim alan öğrencilerin velilerinden oluşan okuma-yazma kursu şu anda 100 kursiyeriyle devam ediyor. Öğrencilerin yanısıra velilerinde ikinci adresi konumunda olan Anne-Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezleri devam eden eğitimlerde, okuryazarlığı olmayan annelere uzman eğitmenler eşliğinde okuma-yazma kursları sunuluyor.

EĞİTİMLER HAFTANIN 6 GÜNÜ DEVAM EDİYOR

Haftanın 6 günü verilen eğitimlerde ilgi ve gayretle okur yazarlığa adım atmanın sevincini yaşayan veliler, okuma-yazma kurslarının yanı sıra mesleki kurslarada katılarak, hem eğitim hem de meslek kazanıyorlar. Gençlik merkezleri ve bilgievlerinin kendileri ve çocukları için önemli bir adres olduğunuda eğitimlerde vurgulayan veliler, kendilerine sunulan tüm kurslara katılarak, gelişimde ve eğitimde önemli adımlar atıyorlar. 

DEMİRCİ: OKUMANIN YAŞI YOKTUR

Verilen okuma-yazma eğitimlerinde Çayırova’da eğitim alanında yeni bir adımın daha atıldığını vurgulayan Demirci, okumanın yaşının olmadığını, insanın hayatı boyunca her zaman yeni yeni bilgiler öğrenerek gelişimini sürdürebileceğini söyledi. Okuma-yazma kurslarının talep edilmesi doğrultusunda arttırılacağını da belirten Demirci, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve saygıdeğer eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde başlayan Okuryazarlık Seferberliğine bizde belediye olarak katkılarımızı sunmaya çalışıyoruz.

Geçtiğimiz aylarda başlattığımız ve 100 kursiyerimizle devam ettiğimiz okuma-yazma kurslarında annelerimizi eğitime alıyoruz. Çocuklarıyla birlikte gençlik merkezleri ve bilgievlerimize gelen velilerimizi kapsayan okuma-yazma kursunu eğitim dönemi boyunca sürdürerek, velilerimizin hayatlarında büyük sorun olan bu durumu ortadan kaldırıyoruz" dedi. 


Son Güncelleme: 28.02.2018 17:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37