banner55

Çayırova Belediyesi, Yaşar Bayraktar'ı konuk etti

Çayırova Belediyesi, Yaşar Bayraktar'ı konuk etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ekim 2018 Pazartesi 15:20
 Çayırova Belediyesi, Yaşar Bayraktar'ı konuk etti

İlçe genelinde çocuklara ve gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap sevgisi aşılamak amacıyla 3 yıldır devam eden 'Okuyoruz Söyleşiyoruz' projesi 2018-2019 eğitim öğretim döneminde de devam ediyor. Yeni eğitim sezonunun ilk öğrenci yazar buluşmasına konuk olan çocuk edebiyat yazarı Yaşar Bayraktar öğrencilerle bol sohbetli ve bir o kadar da eğlenceli bir söyleşi gerçekleştirdi.
 
ÇOCUK EDEBİYAT GÜNLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Çayırova Belediyesi’nin çocuk edebiyat günleri kapsamında düzenlediği ve 3 yılda 9 binin üzerinde 4. sınıf öğrencilerini çeşitli kitaplar ve yazarları ile buluşturan 'Okuyoruz Söyleşiyoruz' projesi devam ediyor. Her ay farklı bir yazarın konuk olduğu ve yazarın öğrenciler adına kitaplarını imzaladığı öğrenci yazar buluşmasına bu ay eserleri en çok okunanlar listesinin üst sıralarında yer alan ünlü yazar Yaşar Bayraktar konuk oldu. 

5 seriden oluşan '3 Kafadarlar' kitapları hakkında öğrencilerle sohbet eden Bayraktar, 3 kafadar kitabındaki karakter olan 'Tekno Kadir' isimi kuklasıyla da öğrencilerin sorularını yanıtladı. 

Küçük okurları sevdikleri yazardan imza alırken, onu adeta soru yağmuruna tuttular. Küçük hayranlarını sabırla dinleyen Yaşar Bayraktar, onlara okunanın önemini ve kendilerine kazandıracağı değerleri de anlattı. Çayırova Belediye Kültür Salonunda yaklaşık 2 saat süren söyleşi sonrası kitaplarını yazara imzalatan öğrenciler günün anısına fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.
 

Son Güncelleme: 22.10.2018 15:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37