banner55

Çayırova Belediyesi'nde hizmet içi eğitim devam ediyor

Çayırova Belediyesi'nde hizmet içi eğitim devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Aralık 2018 Pazartesi 14:36
 Çayırova Belediyesi'nde hizmet içi eğitim devam ediyor

Hizmet içi eğitimlerine ayrı bir önem veren ve belirli aralıklarla farklı konularda eğitim seminerleri düzenleyen Çayırova Belediyesi, eğitim faaliyetlerine "Hijyen, Peyzaj Proje Uygulamaları, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İş Sahalarında Çalışma ve Çöp Toplama" konularında belediye personeline eğitimler verdi. 

Verilen eğitim seminerleriyle kurum içi ve kurum dışı hizmet kalitesini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen belediye, iş güvenliğini tehdit eden unsurlar, risk analizi ve riskleri ortadan kaldıracak tedbirlerle personelini bilgilendirdi. İş kollarına, alanlarına göre farklı gün ve saatlerde sürdürülen eğitim seminerlerinde iş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konuları ele alındı.

Çalışanlara yönelik yapılan hizmet içi eğitimlerden bir tanesi olan hijyen koşullarının sağlanması ve gıdalarda bozulmaların önlenmesine yönelik verilen eğitime Sosyal Tesislerde görev alan garson, aşçı, temizlikçi, kasiyer, şef gibi görevlerde çalışan tüm personeller katıldı. İş kollarına göre farklı gün ve saatlerde gerçekleştirilen eğitim seminerlerinde Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görev alan personellere Peyzaj Proje Uygulamaları, Fen İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı personellere Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İş Sahalarında Çalışma ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Personele Çöp Toplama konularında alanında uzman olan Doktor, Teknisyen ve İş Güvenlik Uzmanları tarafından 10 gün boyunca eğitimler verilmeye devam edecek. 
Son Güncelleme: 24.12.2018 14:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37