banner55

Çayırova Belediyesi’nde iş güvenliği ve farkındalık sunumu

Çayırova Belediyesi’nde iş güvenliği ve farkındalık sunumu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Nisan 2019 Çarşamba 15:40
 Çayırova Belediyesi’nde iş güvenliği ve farkındalık sunumu
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin katılımıyla başkan yardımcıları ve birim müdürlerine İş Güvenliği ve Farkındalık Sunumu gerçekleştirildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği seminerinde Kocaeli Öncü OSGB İş Sağlığı Uzmanlarınca sunumlar gerçekleştirildi. 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilen seminerde risk analizleri, acil eylem planları, asıl ve alt işveren ilişkisindeki süreçler ve kurallar, düzenleyici, önleyici faaliyet raporunun neden ve niçin düzenlendiğine ilişkin işleyiş süreçleri anlatıldı.

Belediye toplantı salonunda düzenlenen programda iş sağlığı uzmanları başkan Çiftçi’ye biz dizi bilgilerde aktardı. Belediye içinde kurulacak yeni İş Sağlığı Güvenliği Kurulunun alacağı kararların bağlayıcılığı ve işlevselliğini anlatan uzmanlar, geçmişe dönük gerçekleştirilen faaliyetlere ve projelere de sunumlarında yer verdiler.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: ÖNCE SAĞLIK

Kendisine yapmış oldukları detaylı sunum ve bilgilendirmelerden dolayı Kocaeli Öncü OSGB İş Sağlığı Uzmanlarına teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, her zaman önceliğin sağlık olduğunu vurguladı. Belediye bünyesinde çalışan her bir personelden sorumlu olduklarını ifade eden başkan Çiftçi, “Önce sağlık, önce iş güvenliği diyoruz. Çünkü her şeyin ötesinde insan sağlığı bizim için çok önemlidir. Çalışma arkadaşlarımızın yapmış olduğu her işte önce güvenliği sağlamaları gerekmektedir. Bu anlamda belirli aralıklarla İş Sağlığı ve Güvenliği noktasında eğitimlerimiz devam edecek ve personellerimizi bu konularda bilgilendirmeyi sürdüreceğiz.” dedi.

İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda her türlü önleme uymakla hükümlü olduklarını hatırlatan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bu alanda yapılacak olan tespitlerin çözüme kavuşturulacağını ve iş sağlığı politikasında önemli çalışmaların yapılacağını söyledi. 
Son Güncelleme: 17.04.2019 15:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37