Çayırova'da çocuklar Edebiyat Günleri'nde imza kuyruğuna girdi

Çayırova'da çocuklar Edebiyat Günleri'nde imza kuyruğuna girdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ocak 2018 Çarşamba 21:25
   Çayırova'da çocuklar Edebiyat Günleri'nde imza kuyruğuna girdi
Çayırova Belediyesi  Çocuk Edebiyatı Günleri kapsamında 'Okuyoruz Söyleşiyoruz'  Eğitim Projesi’nin yeni yıldaki  ilk programını gerçekleştirdi.

Çayırova Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği 'Okuyoruz Söyleşiyoruz' projesiyle çocuk edebiyatının önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Bu çerçevede 2018 yılının ilk yazar öğrenci buluşmasına Seçkin Çocuk Edebiyatı yazarlarından Haktan Kaan İçel konuk oldu. 
Yazdığı birbirinden değerli kitaplarla genç okurların ilgisini kazanan yazar, öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Can Avar kitap serisi içerisinde yer alan Dünyanın Sonuna Yolculuk, Ürkünç Aynanın Arkasında, Eski Kıpırtılı Köşk, Küçük Şapşallık Kutusu, Tırsak Hayvanlar Dükkânı gibi tanınmış birçok kitabını okuyan öğrenciler, okudukları kitaplar hakkında yazara çeşitli sorular sorarak meraklarını giderdiler. 

Yaklaşık 250 öğrencinin katıldığı söyleşide, minik hayranlarına çeşitli tavsiyelerde bulunan yazar Haktan Kaan İçel, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Belediye Kültür Salonu'nda gerçekleşen Yazar öğrenci buluşmasında yapılan keyifli sohbetin ardından, Çayırova Belediyesi tarafından temin edilen kitapları öğrenciler için imzalayan yazar, günün anısına onlarla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. 

Çocuk Edebiyat Günleri kapsamında gerçekleşen 'Okuyoruz Söyleşiyoruz' projesiyle her ay farklı bir yazarı konuk eden belediye, çocuklara kitap sevgisi ve okuma alışkanlığı kazandırma hedefiyle projeyi daha kapsamlı bir şekilde sürdürmeyi planlıyor.  


Son Güncelleme: 10.01.2018 21:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37