Çayırova’da Yaz Okulları ilk mezunlarını verdi

20 ayrı branş var

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ağustos 2016 Cumartesi 21:58
Çayırova’da Yaz Okulları ilk mezunlarını verdi
Çayırova Belediyesi Bilgievleri, Anne-Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezi bünyesinde eğitimlere devam eden yaz okullarında Kuran-ı Kerim dersi gören öğrenciler eğitimlerini tamamlayarak düzenlenen mezuniyet programı ile sertifikalarını aldılar.
 
4 Bilgievi, 5 Anne-Çocuk Kulübü ve 1 Gençlik Merkezi olmak üzere 10 farklı noktada 1800 öğrenciyi kapsayan ve uzman eğitmenlerce verilen eğitimlerde, öğrenciler değerler eğitimi başta olmak üzere, Kur’an-ı Kerim, Siyer gibi dini eğitimlerle de çocukların manevi dünyalarının gelişimine katkı sunuluyor. 

Bu kapsamda Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi ve Özgürlük Mahallesi Türkan Göktürk Bilgievi öğrencileri düzenlenen sertifika törenleri ile mezuniyetlerini taçlandırdılar. Eğitim süresi boyunca edindikleri birikimlerin sergilendiği mezuniyet programlarında öğrenciler Kuran-ı Kerim’den ayet ve sureler okudular. Yine öğrenciler tarafından okunan ilahiler ve dualar veliler tarafından ilgi ile izlendi. 

20 AYRI BRANŞTA GERÇEKLEŞTİRİLEN YAZ OKULLARI 
AĞUSTOS SONUNA KADAR DEVAM EDİYOR
Okullardaki derslerinde yardımcı olacak branşlarında yer verildiği yaz okullarında mental İngilizce, matematik, hızlı okuma, resim, eğlenceli matematik gibi derslerde öğrencilere sunuluyor. Yine sportif alanlarda çocukların gelişimini sağlayan eğitim kurumları, satranç, jimnastik, futbol, yüzme, sokak oyunları gibi sportif eğitimlerle çocukların yaz okullarında güzel bir tatil geçirmelerini sağlıyor. Ayrıca bir çok sanat dalında da öğrencilere alternatifler Yaz okulunda sunuluyor.  
Son Güncelleme: 23.08.2016 00:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37