Çayırova'da yeni eğitim öğretim dönemi başladı

Çayırova'da yeni eğitim öğretim dönemi başladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Eylül 2018 Pazartesi 15:05
 Çayırova'da yeni eğitim öğretim dönemi başladı

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Atatürk Mahallesi Alparslan İlkokulu’nda düzenlenen yeni Eğitim Öğretim dönemi açılış programına katıldı. 2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi açılış programında eğitim yatırımlarına değinen Demirci, yeni dönemde tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi. 

Eğitim Öğretim dönemine merhaba diyen öğrenci ve öğretmenlerin bulunduğu programa katılarak çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Şevki Demirci, yeni dönemin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dilediklerini belirtti. Alparslan İlkokulu bahçesinde düzenlenen açılış programına Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü İbrahim Şahin, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda veli katıldı.

ÖĞRENCİLERİN MUHTEŞEM GÖSTERİLERİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Okul bahçesinde gerçekleştirilen açılış programında birbirinden güzel etkinliklerle muhteşem gösterilere imza atan çocuklar büyük alkış aldı. Gerek protokol üyeleri gerekse de velilerin ilgiyle izlediği etkinliklerin sonunda ilk ders zili çalındı. Düzenlenen programda eğitim öğretim dönemine ilişkin mesajlar verilirken, ilçedeki eğitim seviyesinin daha ileriye taşıma adına önemli atılımların devam edeceğide vurgulandı.

EĞİTİM HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ OLDU

Çayırova’nın eğitim alanındaki eksikliklerini tamamlayıcı bir yaklaşım sergileyerek yeni okulların inşasını ve yeni eğitim yuvalarının ilçeye kazandırılmasını kendilerine görev edindiklerini belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci, çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini, eğitimin kalitesine daha da kalite katacak, modern bir eğitim sistemi oluşturacak yatırımlara da imza atmayı sürdüreceklerini söyledi. İlçede tekli eğitim sistemini oluşturma adına birçok yeni okul yaptıklarını hatırlatan Demirci, belediye olarak eğitime her alanda sınırsız bir destek sunmaya gayret ettiklerini belirtti.

BELEDİYE EĞİTİM BİRİMLERİYLE ÖRNEK BİR KURUM

Belediye bünyesinde Anne Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezleriyle binlerce öğrenci ve veliye hizmet verdiklerine değinen başkan Demirci, "3 ayrı alanda okul öncesinden üniversiteye kadar uzanan bir eğitim sistemini kurduk. Her yıl binlerce öğrencimizin ve velilerimizin faydalanabildiği bu sistemde okul öncesi eğitimlerimizle çocuklarımızı İlkokul’a, Bilgievlerimizle Ortaokul ve Liselere, Gençlik Merkezlerimizle ise üniversitelere hazırlıyoruz. 

Gerek öğrenci gerekse veli için tam donanımlı bir şekilde hizmet ürettiğimiz bu kurumlarımızı her mahallemizde hizmete sunduğumuz Semt Konaklarımızın içerisinde barındırıyoruz. Ayrıca eğitime yeni yaptığımız tüm projelerimizde alan ayırıyoruz. Kütüphaneler, tiyatrolar, bilişim sınıfları, araştırma, geliştirme ve etkinlik alanları gibi birçok noktada eğitim tabanlı hizmetler veriyoruz. 

Bugün burada 2018-2019 eğitim öğretim döneminin açılışını yapıyoruz. Tüm öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyorum. Öğretmenlerimize kolaylıklar ve velilerimize de teşekkür ediyorum" dedi. 


Son Güncelleme: 17.09.2018 15:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37