banner55

Çayırova'nın lider ruhlu öğrencileri yetişiyor

Çayırova'nın lider ruhlu öğrencileri yetişiyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Haziran 2018 Salı 19:31
Çayırova'nın lider ruhlu öğrencileri yetişiyor


Çayırova Belediyesi Hedef Gelecek Liderlik Projesi öğrencileri haftalık eğitim programlarına yaz tatilinde de devam ediyor. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin önem vererek takip ettiği ve zaman zaman öğrencilerle bir araya geldiği proje kapsamında yaz tatili dönemin de de eğitimlerine devam eden öğrenciler her hafta farklı konularda uzman eğitmenlerden dersler görüyor. 

ÇAYIROVA’NIN LİDER RUHLU ÖĞRENCİLERİ YETİŞİYOR
Çayırova Belediyesi’nin 2 yıldır uyguladığı seçkin liderlik projesi öğrencilerinin bu haftaki ders konuları 'Vizyoner Genç Lider' oldu. Eğitimci Danışman Ahmet Şahin Akbulut’un sunumlarıyla “Liderlik Kavramları, Kendini Tanıma, İnsanları Etkileme Yolları” gibi konular hakkında yeni bilgiler edinen öğrenciler keyifli sohbetlerle günü daha eğlenceli hale getirdiler. 

ÇAYIROVA’YI VE ÜLKEYİ SİZLER YÖNETECEKSİNİZ
Liderlik kavramı üzerine yüzyıllardır araştırma yapıldığını ifade eden Eğitimci Danışman Ahmet Şahin Akbulut, bu araştırmalar sonucunda liderlikle ilgili pek çok tanım ortaya çıktığını ifade etti. Akbulut "Liderlik bir grup insanı belirli amaçlar etrafında toplayabilmektir. Liderlik bu amaçları gerçekleştirmek için onları harekete geçirme bilgi ve yeteneklerinin toplamıdır.  

Liderlik, bireylerin ortaklaşa yaratılan vizyon çerçevesinde bir araya getirerek, istekli ve coşkulu bir şekilde ortak amaçları benimsemesini ve gerçekleştirmesi sağlayan enerjik bir süreçtir" dedi.  

Ders aralarında keyifli sohbetlerin yapıldığı program çerçevesinde öğrencilere hayat tecrübeleri ve deneyimlerini anlatan Akbulut, gelecekte ülkeyi sizin gibi gençler yönetecek dedi. Yoğun ders programlarının yanı sıra Hedef Gelecek öğrencileri Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen sosyal projelere de katılan tarihi ve kültürel gezilerle de yaz aylarını en iyi şekilde değerlendiriyorlar. 


Son Güncelleme: 19.06.2018 19:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37