banner55

Çocuk kulüplerinde mezuniyet coşkusu

Çocuk kulüplerinde mezuniyet coşkusu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Mayıs 2019 Perşembe 13:32
 Çocuk kulüplerinde mezuniyet coşkusu

Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk kulüplerinin yılsonu mezuniyet programları renkli gösterilere sahne oluyor. Belediye kültür merkezinde gerçekleşen ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin katıldığı yılsonu mezuniyet programında çocuklar hünerlerini sergiledi.

İMKÂNLARI GENİŞLETECEĞİZ

Merkez çocuk kulübünün programına katılan Başkan Çiftçi, çocukları izlemenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Biz inşallah bu imkânları daha da genişleteceğiz. Bizler bilgi evlerimizle, anne çocuk kulüplerimizle önümüzdeki dönem sizlerin taleplerini de almayı düşünüyoruz. Bu faaliyetlerimizi daha da güzelleştirmek için sizlerin fikirlerini alarak ve önümüzdeki dönem bu şekilde yol yürüyeceğiz. 
Anne çocuk kulüplerinde çocuklar eğitim görürken annelerimizde sosyalleşiyor. Çeşitli kurslar ve faaliyetlerle güzel vakitler geçiriyorlar. Bizler yavrularımızın sonuna kadar yanlarında olacağız ve her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

712 ÇOCUK EĞİTİM GÖRÜYOR

9 mahallede 7 nokta hizmet veren ve bu dönem 712 çocuğun eğitim gördüğü çocuk kulüplerinde, 4-5 yaş grubu çocuklar ilkokul dönemine hazırlanıyor.  Çocukların kişisel gelişim, okula alışma, el becerileri gelişirken, bağımlılığından uzak tutularak daha çok yaşıtları ile zaman geçirmeleri sağlanıyor.

VELİLERE KURS VE EĞİTİM

Anne ve Çocuk Kulüplerinde çocuklar eğitimde iken velilere de Kur’an-ı Kerim, iğne oyası, okuma yazma kurslarının yanında çeşitli eğitim ve sağlık seminerleri veriliyor. Haftada 3 gün eğitimin verildiği kulüplerde, çocuklar 2 gün okul öncesi eğitimi, 1 gün de Kur’an-ı Kerim dersleri alıyor. 

Son Güncelleme: 23.05.2019 13:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37