banner55

Darıca Fen Lisesi ilk mezunlarını verdi

Darıca Fen Lisesi ilk mezunlarını verdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Haziran 2018 Çarşamba 23:08
 Darıca Fen Lisesi ilk mezunlarını verdi


Darıca Fen Lisesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenci ve veliler mezuniyet sevinci yaşarken, okul birincisi Buse Anar mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Fen Lisesi Müdürü İbrahim Balkaya, ilçedeki okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenci velilerin katıldığı mezuniyet töreninde bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, mezun olan bütün öğrenci ve aileleri tebrik ederken, "İlçemizde bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık 21. yüzyılın gereksinimlerini karşılayan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış etkili ve nitelikli gelecek nesiller yetiştiren, sürekli kendini yenileyen okullarımızda öğrencilerimize en iyi eğitimi verme adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bugün buradan mezun olan çocuklarımızın ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak bireyler olmasını ümit ediyorum, Okul yönetimi ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz konuşmasının ardından okul birincisi Buse Anar ve ailesine bir plaket takdim ederken, başarılarının devamını diledi. Program  mezuniyet kütüğüne plaket çakılması, öğrencilere diplomalarının verilmesi ve kep atma töreniyle sona erdi. 


Son Güncelleme: 20.06.2018 23:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37