Darıca'da eğitim semineri devam ediyor

Darıca'da eğitim semineri devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Mayıs 2017 Salı 16:10
Darıca'da eğitim semineri devam ediyor


Darıca Belediyesi personele yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor. Bu çerçevede Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde 60 personele 'İlk Yardım' konulu eğitimin yanı sıra ilgili müdür ve personele 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamındaki aktörlerin yetki ve sorumlukları konulu hizmet içi eğitim seminerleri düzenlendi.
 
Alanında uzman kişiler tarafından Temel Yaşam Desteği, Yaralanmalarda İlkyardım, Yanık, Sıcak Çarpması ve Donmalarda İlkyardım, Bilinç Bozukluklarında İlkyardım ve Yaralı Taşıma Teknikleri gibi konularda verilen eğitimler sonunda sınava tabi tutulan ve başarılı olan personel ilk yardım sertifikası almaya hak kazandı.
 
Ayrıca 65 ilgili Müdür ve personele İçişleri Bakanlığı Baş Kontrolörü Osman Can Yenice tarafından 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında görev yapan harcama yetkilileri, gerçekleştirme görevlileri, ihale ve diğer ilgili komisyon üyelerinin görev yetki ve sorumlulukları hakkında 2 gün boyunca detaylı bilgilendirmeler ve eğitimler verildi.
 
Konuyla alakalı Başkan Karabacak 'Vatandaşlarımıza hizmet verirken personelimizin de gerekli bilgi ve donanımlara sahip olması bizim için çok önemli, bu yüzden bu tarz kurum içi eğitim seminerleri ile personelimizin bilgilerini tazeliyoruz' dedi. 
Son Güncelleme: 16.05.2017 16:11
Anahtar Kelimeler:
KarSiemens
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37