banner55

Darıca'da engeller kurslarla aşılıyor

Darıca'da engeller kurslarla aşılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Ekim 2018 Salı 12:32
 Darıca'da engeller kurslarla aşılıyor
Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi değişik kurslarla ilçedeki engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Bu çerçevede yeni dönem kurs etkinliklerini başlatan Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi (DAREN) zihinsel ve bedensel engelli vatandaşlara yönelik el sanatları kurslarının yanı sıra okuma yazma kurslarıyla da engelli vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.
HER BİREYİ TOPLUMA KAZANDIRMALIYIZ

Zaman zaman Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak şunları söyledi: 

Darıca Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk. Yerel yöneticiler olarak engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarını asgariye indirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 
Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi (DAREN) olarak ilçede yaşayan engelli vatandaşımız için düzenlediğimiz değişik sosyal ve kültürel etkinliklerle onları topluma kazandırmayı ve toplumla bütünleştirmeyi hedefliyoruz. 

Bunun yanı sıra belirli periyotlar halinde düzenlediğimiz el sanatları, bilgisayar, müzik ve tiyatro gibi değişik kurslarla da engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı faaliyetlerde bulunuyoruz. 

Engelli üyelerimize el sanatları hususunda kendilerini geliştirmek, özgüvenlerini pekiştirmek, sosyal yaşamda destek olmak ve aynı zamanda ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek için çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımızı toplumdan soyutlamadan onları topluma kazandırmak adına çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir.

Son Güncelleme: 23.10.2018 15:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37