banner55

Darıca'dan, Van'daki 'Kardeş Okul'a yardım

Darıca'dan, Van'daki 'Kardeş Okul'a yardım

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Kasım 2017 Perşembe 14:32
 Darıca'dan, Van'daki 'Kardeş Okul'a yardım

 
Darıca'da bulunan Darıca Final Eğitim Kurumları, Van'ın Tuşba İlçesi'ndeki 'Kardeş Okul' için velilerin de yardımı ile eğitim malzemeleri, spor ve kışlık kıyafetler aldı. Okul yöneticileri, Van'a giderek 29 koli yardımı teslim edecek.

Darıca Final Eğitim Kurumları, Van'ın Tuşba İlçesi'ndeki Halkalı İlkokulu ile 'Kardeş Okul' oldu. Özel okul, Halkalı İlkokulu'nun belirlenen ihtiyaçlarını gidermek için çalışma başlattı. Velilerin de yardımı ile kırtasiye, labaratuvar, spor malzemeleri, satranç, zeka geliştirici oyun setleri, okul çantası ve kışlık kıyafetler alındı. 

Okulun Genel Müdürü Murat Kaya, okulun mali direktörü İsmail Ramazanoğlu ve ortaokul müdürü Murat Zengin pazartesi günü Van'a giderek 29 koli içerisindeki yardımları okula götürecek.

Murat Kaya yaptığı açıklamada, "Halkalı İlkokulu'nu kardeş okul ilan edip, böylesine anlamlı bir kampanyayı ilgili kurumsal paydaşlarımız, velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz geniş çaplı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Halkalı İlkokulu öğrencilerinin yüreklerine dokunmak, onları ileri süreçlerde farklı projeler çerçevesinde okulumuz öğrencileriyle buluşturmak istiyoruz" dedi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 23.11.2017 14:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37