Demirci eğitim öğretim yılı için başarılar diledi

"Hedefimiz yeni okullar, yeni eğitim yuvaları"

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Eylül 2016 Cumartesi 23:04
 Demirci eğitim öğretim yılı için başarılar diledi
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başta minik öğrenciler olmak üzere herkese başarılar diledi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 19 Eylül’de başlayan 2016-2017 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öncelikle yeni eğitim-öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen başkan Demirci, "Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

OKUL ÖNCESİNDEN, ÜNİVERSİTEYE
2016-2017 eğitim-öğretim yılının Çayırova Belediyesi eğitim kurumlarında da aynı anda başladığını belirten başkan Demirci, “Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarını seferber eden Çayırova Belediyesi aynı anlayış ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir. 

Çayırova Belediyesi, çocuklarımızın gelişmiş ülkelerdeki yaşıtlarıyla rekabet edip başarılı olabilmesi için var gücüyle eğitime destek vermeyi sürdürecektir. Kurum olarak eğitime çok önem veriyoruz. İlçemizde Bilgievlerimizle, Gençlik Merkezlerimizle, Anne ve Çocuk Kulüplerimizle okul öncesinden üniversiteye kadar uzanan bir eğitim ağı oluşturduk. 

Bu alanlarda çocuklarımızın kişisel gelişimleri başta olmak üzere değerler eğitimleri, okul öncesi eğitimler, okullardaki dersler için yardımcı ders programları ve kurslar sunuyoruz. Aynı zamanda annelerimize ve babalarımıza yönelik birçok dalda beceri kursları ve eğitimler vererek on binlerce öğrencimize ve ailelerine ulaşıyoruz" diye aktardı.

HEDEFİMİZ, YENİ OKULLAR YENİ EĞİTİM YUVALARI
Çayırova Belediyesi çatısı altında Bilgievleri, Gençlik Merkezleri, Anne ve Çocuk Kulüpleri ile on binlerce öğrenciye ve ailelerine ücretsiz olarak hizmet verdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova’ya yeni okullar kazandırma adına çalışmaya devam ettiklerini söyledi. 

Hedeflerinin yeni okullarda, yeni eğitim yuvalarında, tam donanımlı sınıflarda daha iyi eğitim seviyesine ulaşmak olduğunu dile getiren Demirci, belediye olarak eğitime yeni okullar yaparakta destek olduklarını açıkladı. 6 aylık rekor bir sürede 24 derslikli Çayırova İlköğretim Okulunu açtıklarını vurgulayan Demirci kendisine, çevresine ve vatanına faydalı bireyler yetiştirmek için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.    



Son Güncelleme: 18.09.2016 20:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37