banner55

Dilovası'nda ilk ders zili çaldı

Dilovası'nda ilk ders zili çaldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Eylül 2017 Pazartesi 15:19
Dilovası'nda ilk ders zili çaldı
Yaklaşık 3 aylık yaz tatilinin ardından öğrenciler ve öğretmenler yeniden okul yoluna düştü. Arkadaşları ile hasret gideren öğrencilerin okullarına ve arkadaşlarına kavuştukları için sevinçli oldukları gözlendi. Veliler de ilkokul gününde çocuklarını yalnız bırakmadı.

Yeni eğitim yılı nedeniyle Tavşancıl Ziya Toplan İlköğretim Okulu’nda tören düzenlendi. Törene Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Okul müdür ve öğretmenleri ile öğrenci ve veliler katıldı.

BAŞKAN TOLTAR'DAN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başta minik öğrenciler olmak üzere herkese başarılar diledi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 18 Eylül'de başlayacak 2017-2018 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Öncelikle yeni eğitim - öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Toltar, şunları kaydetti: 

Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarını seferber eden Dilovası Belediyesi aynı düstur ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha emin adımlarla ulaşmak için en önemli yatırım alanımızın eğitim olması gerektiği inancı ile hareket eden Dilovası Belediyesi, çocuklarımızın gelişmiş ülkelerdeki yaşıtlarıyla rekabet edip başarılı olabilmesi için var gücüyle eğitime destek vermeye devam edecektir.

AİLELERİMİZİN KIYMETLİ VARLIKLARI ÇOCUKLARIMIZ

Ülkemizin muasır medeniyet seviyesine ulaşması için bilgiyi üreten bir nesil yetiştirmek zorunda olduğuna dikkati çeken Başkan Toltar, "Türkiye'nin modern dünyanın öncüleri arasındaki yerini almasına katkı sağlayacak bireyler yetiştirmek için bundan önce olduğu gibi çalışmaya devam edeceğiz.

Değerli öğretmenlerimiz; çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında en önemli görev size düşmektedir. Ailelerimiz en kıymetli varlıkları olan çocuklarını, sizlerin ellerine teslim etmektedirler. Sizin de asli göreviniz, bu çocuklarımızı milli, ahlaki, insani ve evrensel değerlerle yetiştirmek ve hayatta lazım olacak bilgileri öğretmek, becerileri kazandırmaktır. Sizin birinci muhatabınız öğrencilerinizdir. Onun için onları seviniz, sayınız, önemseyiniz ve önemli olduklarını hissettiriniz. Onların yetiştirilmek üzere size teslim edildiğini ve hata yapabileceklerini unutmayınız.

EĞİTİME YATIRIMLARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için yatırımlarımız hız kesemeden devam edecektir. Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle,  öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiasına başarılar diliyor, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum" dedi. 


Son Güncelleme: 18.09.2017 15:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37