banner55

Dilovası’nda karne heyecanı

Dilovası’nda karne heyecanı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Haziran 2019 Cuma 17:22
 Dilovası’nda karne heyecanı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Köseler İlkokulunda öğrencilerin karne törenine katılarak öğrencilere karne dağıttı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Köseler İlkokulunda eğitim gören öğrencilere yıl sonu karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu. Karne dağıtım törenine Dilovası Belediye Başkanı Ali Hamza Şayir’în  yanı sıra Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Dilovası Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı. 
SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZİN TEMİNATISINIZ

Dilovası’nın geleceği olan genç neslin eğitimlerine büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Şayir, "2018-2019 eğitim ve öğretim yılının bütün eğitimci arkadaşlara, yöneticilere ve ailelere, gösterdikleri fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Konularınızı tekrar etmeyi unutmayın. Ama en çok da kitap okumayı ihmal etmeyin. Tatillerinizi sağlıklı ve huzurlu geçirmelerini temenni ediyorum. 
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi şekilde eğitim alması için başta anne ve babalarımız olmak üzere öğretmenlerimize teşekkür ediyor, Yaz tatiline giren öğrencilerimize de iyi tatiller diliyorum" dedi.
İYİ YERLERE GELMENİN YOLU ÇOK ÇALIŞMAKTAN GEÇİYOR

Öğrencilere karnelerini dağıtan Kaymakam Mustafa Asım Alkan, "Bir eğitim öğretim yılının sonunda karnelerinizi aldınız. 90 günlük tatil zamanında iyice dinlenin ve bir sonraki öğretim dönemine iyi hazırlık yapın. Toplum olarak, hepimiz sorumluyuz sizlerden. Geleceğin yöneticileri, öğretmenleri, doktorları,  memurlar, bilim adamları, hepsi siz gençlerin içinden çıkacak. İyi yerlere gelmenin yolu çok çalışmaktan geçiyor" dedi.

Konuşmaların ardından Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve protokol üyeleri öğrencilere karnelerini ve karne hediyelerini takdim ederek karne sevincine ortak oldular.

Son Güncelleme: 14.06.2019 17:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37