GTÜ öğrencisi Kanada'da staj yapacak

GTÜ öğrencisi Kanada'da staj yapacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Mayıs 2017 Salı 14:24
 GTÜ öğrencisi Kanada'da staj yapacak
Netaş 50. Yıl Üniversitelerarası İnovasyon Yarışması’na katılan Bilgisayar Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi Burak Gündüz Kanada’da staj ödülü kazandı. 
 
Bilişim teknolojileri alanında uluslararası arenada faaliyet gösteren Türk şirketi Netaş’ın 50. Yıllı onuruna yapılan Üniversitelerarası İnovasyon Yarışmasına Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 3. Sınıf Öğrencisi Burak Gündüz katıldı. 

Yarışmanın ödül töreni 10 Mayıs Çarşamba günü Kurtköy, Istanbul’da bulunan Netaş Genel Müdürlüğü’nde yapıldı. Netaş Araştırma ve Geliştirme Operasyonları Yöneticisi Hakan Aydemir’in danışmanlığında App Store üzerinde yayınlamış olduğu Pinterrail uygulamasıyla katıldığı yarışmada Gündüz Mansiyon ödülüne layık görüldü. Gündüz bir haftalık Wesley Clover Kanada'da staj yapma şansı yakaladı.
 
GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ OLDU
Gündüz aldığı ödül için, "Yarışmaya 2016 Ekim ayında App Store üzerinde yayınlamış olduğum Pinterrail uygulamasıyla katıldım. Avrupa'yı trenle seyahat eden Interrail gezginlerinin deneyimlerini, yeni seyahat yapacak olanlara aktarmayı ve bunu yaparken bütçelerine uygun sonuçlar üretebilmeyi bir değer önerisi olarak sundum. 

Hali hazırda bir ürün ve kullanıcı kazanmaya başladığından günün sonunda güzel bir izlenim bıraktığımı düşünüyorum ki aynı birincilik ödülünü mansiyon olarak benimle de paylaşmayı değer gördüler. Başta Netaş CEO'su Müjdat Altay bey olmak üzere tüm juri üyelerine tekrar teşekkür ediyorum. 

Kendi geliştirdiğiniz bir ürünle böyle bir değere uygun görülmeniz gerçekten sevindirici bir durum. Daha önce Ontrava Medya ve Webrazzi'de online olarak tanıtıldı bu uygulama ancak ilk kez bir kalabalığa sunumunu gerçekleştirmem güzel bir başlangıç oldu" ifadelerini kullandı.  
Son Güncelleme: 23.05.2017 14:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37