banner55

Hasbihal Buluşmaları Bilgievleri’nde devam ediyor

Hasbihal Buluşmaları Bilgievleri’nde devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Ocak 2019 Perşembe 16:36
 Hasbihal Buluşmaları Bilgievleri’nde devam ediyor
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin sosyal belediyecilik anlamında önemle üzerinde durduğu sosyal bir proje olan Hasbihal Buluşmaları, Semt Konakları ve Kültür Merkezleri bünyesindeki Bilgievlerinde devam ediyor.

ORTAK AKILLA YÖNETİM

Yaklaşık 2 yıl önce başlatılan ve ilçede gerçekleştirilen her bir yatırımın halk nezdindeki görüşlerinin alındığı Hasbihal Buluşmalarını aralıksız olarak sürdüren Belediye Başkanı Şevki Demirci, programlarına hız kesmeden devam ediyor. Bugüne kadar öğretmenler, sağlık çalışanları, kamu kurum ve kuruluşlarda görev yapan personeller, esnaflar, otobüs ve taksi esnafları, dernekler, STK’lar başta olmak üzere belediye eğitim birimleri olan Anne Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezlerinden faydalanan öğrencilerin velileriyle de bir araya gelinen Hasbihal Buluşmalarında ortak akılla yönetimi benimsediklerini gösteren Demirci, her bir yatırımda Çayırova’lıların görüşlerine, fikirlerine önem verdiklerini açıkladı. 
DEMİRCİ: YAŞAM ŞEHRİM ÇAYIROVA’YI İNŞA ETTİK

Kültür Merkezleri ve Semt Konakları çatısı altında hizmet veren Bilgievlerindeki programlarında vatandaşlarla güzel bir sohbet ortamı oluşturan Demirci, geride bıraktıkları 5 yılda Çayırova’nın büyük bir değişim yaşadığını kaydetti. Eğitim başta olmak üzere sağlık, spor, sanat, çevre, ulaşım, kültür ve sosyal çalışmaların yapılarak ilçeye büyük bir değer katıldığını belirten Demirci, “Yaşam Şehrim Çayırova’yı inşa ettiklerini söyledi.
GENÇLERİMİZ İÇİN CİDDİ YATIRIM YAPTIK

Bilgievlerindeki programında velilerin sorularını yanıtlayan Demirci, “Geleceğimiz olan gençlerimize her alanda hizmet verebilmek için gece gündüz çalıştık. Onların eğitim hayatı başta olmak üzere, yeniliklerle tanışmasını sağladık. En iyi eğitimi verebilmek için 114 derslikten oluşan 4 modern okulumuzu tamamlayarak eğitime sunduk. Ayrıca zengin içeriği ve çeşitliliğiyle semt konaklarımızı inşa ettik. İçerisinde eğitim başta olmak üzere, sağlığa, sanata, spora, sosyo-kültürel alanlara yer verdik. Yine Kocaeli’nin en büyük ve modern kültür merkezlerini hizmete sunarak burada da semt konaklarımızda verdiğimiz hizmetlerimizi vatandaşlarımız ve çocuklarımızla buluşturduk. Gençlerimiz yeniliklerle tanışsın istedik, modern spor alanları inşa ettik. Kapalı Spor Salonlarımız, Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzla salon sporlarında başarılı gençler yetiştiriyoruz.” dedi.
HER ALANDA HİZMET ÜRETEBİLEN BİR SİSTEM OLUŞTURDUK

Yerel yönetimler olarak klasik belediyecilik anlayışından kurtulup, her alanda hizmet üretebilen bir yapıya kavuştuklarının altını çizen Demirci, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 5 yılda 450’milyonu aşan 80 proje ürettik. İlçemizin kronikleşen sorunlarının üstesinden gelebilmek için büyük çaba sarf ettik. İmar uygulamalarındaki sorunları çözerek daha hızlı ve disiplinli bir yapılaşmayı sağladık. 

Ulaşım noktasında ilçemizin ulaşım master planını yeniden tasarladık. Prestij kattığımız caddelerimiz başta olmak üzere, modern kavşaklar, köprüler, gişeler, üst ve altgeçitler inşa ettik. Gerek Hükümetimiz gerekse de Büyükşehirimizle koordineli bir şekilde çalışarak Çayırova’mızın değişmez denilen kaderini yeniden inşa ederek değiştirdik" dedi.


Son Güncelleme: 24.01.2019 16:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37