banner55

İSU Araştırma Kütüphanesi açıldı

İSU Araştırma Kütüphanesi açıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Ekim 2018 Cuma 12:48
 İSU Araştırma Kütüphanesi açıldı


Kurumların ve çalışanların bilgi çağına geçiş sürecine uyum sağlaması ve varlığını devam ettirmesi ancak sürekli öğrenme; gelişmenin içselleştirilmesi ve kurum kültürü haline getirilmesi ile mümkündür. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü de, bu anlayış doğrultusunda çalışanlarının gelişim ve öğrenme sürecine katkı sağlamanın yanı sıra araştırmacıların da faydalanabileceği İSU Araştırma Kütüphanesi'ni hizmete açtı. 

Yeni inşa edilen C Blok Hizmet Binasında açılan İSU Araştırma Kütüphanesi, Büyükşehir Belediyesi Merkez Kütüphanesi ile aynı program üzerinden çalışmaktadır. Böylece, Büyükşehir Belediyesi Kütüphanesi ve İSU Araştırma Kütüphanesindeki 18 bin adet kitaptan müteşekkil dijital kütüphane kaynaklarına ulaşılabilmektedir. 

Özel nitelikli olan ve su, atık su, yağmur suyu, çevre, altyapı ve teknoloji ile ilgili birçok kaynağın bulunduğu kütüphaneden yüksek lisans ve doktora öğrencileri dahil olmak üzere her öğrenci grubu yararlanabilmektedir. İsteyenler, çok amaçlı ve çok yönlü olan araştırma kütüphanesine kitap bağışı da yapabileceklerdir. 

Hafta içi 9.30 - 17.30 saatleri arasında açık olan kütüphane, fiziki kitapların yanında  dijital kütüphaneden yararlanmak isteyenlere de hizmet vermektedir.  


Son Güncelleme: 15.10.2018 10:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37