banner55

KAISİAD, Doğu'daki 210 öğrenciyi giydirdi

KAISİAD, Doğu'daki 210 öğrenciyi giydirdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Şubat 2019 Çarşamba 12:07
KAISİAD, Doğu'daki 210 öğrenciyi giydirdi

 

Eğitime büyük destek veren ve her yıl üniversite öğrencilerine burs veren Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), bu kez 210 öğrenciye kışlık bot ve mont yardımında bulundu.

Gebze’nin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve yaptığı etkinliklerle örnek gösterilen Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), eğitime her fırsatta destek olmaya özen gösteriyor. 

Her yıl üniversite öğrencilerine burs veren KAISİAD, bu yıl Doğu Anadolu’daki öğrencilere şefkat elini uzattı. Geçtiğimiz aylarda sosyal sorumluluk projesi kapsamında Iğdır’da bulunan iki köy okuluna kitap ve satranç takımı desteğinde bulunan KAISİAD, 300 kitap ve satranç takımını köy okullarına gönderdi.

210 ÖĞRENCİYİ GİYDİRDİ

Doğu’daki öğrencileri sevindirmeye devam eden KAISİAD bu kez de Kars, Ardahan ve Iğdır’da köy okullarında okuyan öğrencilere kışlık bot ve mont desteğinde bulundu. Kars Tepeköy, Ardahan Posof, Çıldır, Hanak ve Iğdır’daki köy okullarında eğitim gören 210 öğrenciye kışlık mont ve bot gönderen KAISİAD, örmek bir uygulamaya daha imza attı. 

Eğitimin her zaman yanında olduklarını ifade eden KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, üyelerin ve hayırsever işadamlarının desteği ile Kars, Ardahan ve Iğdır’da zor şartlar altında eğitimlerini sürdüren çocuklarımıza destek olmak bizleri mutlu etti. Bundan sonra da farklı sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 13.02.2019 23:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37