banner55

Karaosmanoğlu: Eğitim, hizmetlerimizin en tepesinde

Karaosmanoğlu: Eğitim, hizmetlerimizin en tepesinde

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Ekim 2018 Perşembe 11:20
Karaosmanoğlu: Eğitim, hizmetlerimizin en tepesinde

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze ilçesinde okul ziyaretlerini sürdürüyor. Öğretmenlerle ve öğrencilerle buluşan Karaosmanoğlu, "Hizmetlerimizin en tepesinde eğitim ve gençlik projeleri yer alıyor" dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze ilçesinde yer alan Süleyman Demirel Anadolu Lisesi, Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Kız Meslek Lisesi ve Anibal Anadolu Lisesi ve Yavuz Selim Ortaokulu’nu ziyaret etti. 

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da yer aldığı ziyaretlerde Okul Müdürleri Halil İbrahim Ablak, Aycan Çamlıbel, Turan Atilla ve Fatih Tokaç’tan verilen eğitim hakkında bilgi alan Karaosmanoğlu, "Okullarımızı, çocuklarımızı ve gençlerimizi çok önemsiyoruz. Hizmetlerimizin en tepesinde eğitim ve gençlik projeleri yer alıyor" açıklamasını yaptı.

TÜRKİYE’Yİ DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIYACAK

Gebze’nin Cumhuriyet, Hacı Halil, Barış ve Yavuz Selim Mahallerinde yer alan okullara gerçekleştirdiği ziyaretlerde öğrenciler ve öğretmenlerle buluşan Başkan Karaosmanoğlu, geleceğin güçlü Türkiye’si için eğitimin öneminden bir kez daha bahsetti. Bölgesinde lider, teknoloji ve üretim kapasitesiyle insan kaynağını en verimli şekilde kullanma idealiyle oluşan eğitim hizmetlerinin Türkiye’ye büyük katkısı olacağını ziyaretlerde belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimizi insanımızın taleplerine ve önerilerine göre planlıyoruz. Bunun başında gençlik, eğitim ve spor projelerimiz yer almaktadır. Çünkü biliyoruz ki sağlıklı ve enerji dolu bir gençlik, üreten Türkiye’yi daha iyi noktalara taşıyacaktır" açıklamasını yaptı.

SORGULAYAN BİR NESİL OLMANIZI ÖZELLİKLE İSTİYORUM

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde, Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmasında öğretmenlerin büyük bir pay sahibi olacağını vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Çocuklarımız ve gençlerimiz öğretmenlerimizin ellerinde yükselecek. Başarıyı yakalamada, ülke ve dünya üzerinde üreten Türkiye’nin oluşmasında eğitimcilerimizin büyük bir sorumluluğu vardır. İnanıyorum ki başarılı olacak ve ülkemiz çok iyi noktalara ulaşacaktır" diye konuştu. 

Öğrencilerden disiplinli bir şekilde derslerine çalışmalarını, kitap okumalarını ve internet bağımlılığından uzak kalmalarını tavsiye eden Başkan Karaosmanoğlu, "Biz sizlerden çok umutluyuz. Toplumun ihtiyacı olan her meslekten insan sizlerin aranızdan çıkacak. Ahlaklı, değerlerine sahip, araştıran, okuyan ve sorgulayan bir nesil olmanızı özellikle istiyorum. Başarının sırrı da burada yatmaktadır. Gençlerimiz, ülkemizin geleceğidir" diyerek sözlerini tamamladı. 


Son Güncelleme: 11.10.2018 11:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37