KAYNES kaynak eğitimi verecek

KAYNES kaynak eğitimi verecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Ocak 2019 Perşembe 11:35
 KAYNES kaynak eğitimi verecek



Gebze'de kurulu
KAYNES Belgelendirme kurumu önümüzdeki pazartesi gününden itibaren işyerlerine nitelikli personel için kaynak eğitimi verecek.

İşyeri sahiplerinden Çetin Temel ve Serdar Üklimek verecekleri eğitim hakkında şunları söylediler:

Bölgemizdeki özellikle sanayi kuruluşlarının en çok nitelikli eleman ihtiyaç duyduğu alanların başında kaynak geliyor. Teknoloji olarak da kaynak alanında eğitilmiş personel, nitelikli kaynaklar yapılması önemli. Dolayısıyla biz de bununla ilgili merkezimizde ark kaynağı, gazaltı kaynağı, aliminyum kaynağı oksiasetilen kaynağı, elektro füzyon kaynağı, polietilen boru kaynağı olmak üzere bunlarla ilgili makina yatırımları yaptık. Şu an 8 tane kaynak makinamızla eğitim vereceğiz. 

Gebze'nin merkezinde uygulamalı, sınavlı eğitimlerinin yapılması için de uygulamalı setlerimiz hazır. 
Atolyemiz tam donanımlı, havalandırmasıyla, altyapısıyla modern bir alan kurduk. İnşallah Gebze'deki sanayi kuruluşlarımıza buradan nitelikli, belgeli personel göndermeyi hedefliyoruz.

Atölyemiz önümüzdeki pazartesi gününden itibaren tam teşekküllü olarak faaliyete geçecek. Aynı anda 8 kişiye kaynakçı eğitim ve sınavı, 3 kişiye de makina bakım ve montaj sınavlarını burada gerçekleştireceğiz. Vereceğimiz eğitim toplam 6 hafta 36 saat sürecek. 

Son Güncelleme: 24.01.2019 11:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37