Kızılay Haftası'nda başrolde çocuklar var

Kızılay Haftası'nda başrolde çocuklar var

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Kasım 2019 Çarşamba 00:05
Kızılay Haftası'nda başrolde çocuklar var

 

Gebze bölgesinin prestijli eğitim kurumlarından birisi olan Kardelen Anaokulu ve Kreş’i Kızılay Haftası çerçevesinde okulda düzenlediği programla öğrencilerine tiyatral olarak Kızılay Haftası'nı öğretti.
Çocuklara tiyatral gösteri olarak Kızılay Haftası’nın önemini anlatan Kardelen Anaokulu Kurucusu Şükran Gümüş, alanında uzman eğitmenlerimiz ve öğretmenlerimizle geleceği emanet edeceğimiz evlatlarımıza değerlerimizi anlatmak için Kızılay Haftası’nı tiyatral olarak hafızalarda daha iyi kalması için program düzenlediklerini söyledi. 
GÖRSEL SANATLAR ÇOK ÖNEMLİ

Öğrencilerin Kızılay Haftası’nı hayal dünyalarında daha iyi canlandırabilmeleri için programları etkinlik havasında tiyatral gösterilerle yaptıklarını ifade eden Kardelen Anaokulu Kurucusu Gümüş, “Bizim için çocukların ruh dünyalarına, gönül alemlerine inmek çok önemli. Öğrencilerimizin evlatlarımızın zihinlerinde Kızılay Haftası’nın, Kızılay’ın, yardım etmenin, paylaşmanın neler olduğunu, bunların bizim çok önemli değerlerimiz olduğunu görsel sanatlar eşliğinde öğretiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 06.11.2019 00:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37