KO-MEK, MEB ile yeni dönemi değerlendirdi

Kursiyere tecrübe katıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Eylül 2016 Cumartesi 12:36
KO-MEK, MEB ile yeni dönemi değerlendirdi
KO-MEK ve MEB’in ilçe halk eğitim müdürleri, yeni dönem planlaması için Seka Park Otel’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
 

Geçtiğimiz dönem 48 bin 872 kursiyere eğitim veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) yeni dönemde daha iyi ve kaliteli bir eğitim vermek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı(MEB)’na bağlı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışmaların gözden geçirildiği toplantıda, taraflar hem istişarede bulundu hem de sorunlarını birbirlerine aktardı. 

Geride bıraktığımız dönemde ortaya çıkan başarının daha iyisini elde etmek için yapılan toplantıda ilçe halk eğitim müdürleri, KO-MEK’le yapılan işbirliğinden ve ortaya çıkan başarıdan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
 
SEKAPARK OTEL’DE TOPLANTI
Seka Park Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Ferhat Dilek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir, KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan, İlçe Halk Eğitim Müdürleri, KO-MEK Koordinatör yardımcıları ve Eğitim Onay Biriminin katıldığı toplantıda yeni döneme ilişkin birçok konu ele alınarak çözüm yolları tartışıldı.
 
OKUMUŞ: YENİ DÖNEME BAŞLADIK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş konuşmasına yeni dönemle ilgili bilgi vererek başladı. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, “Usta öğreticilerimiz ve yönetim kadromuz çalışmalarına başladı, eğitimlerimiz ekim ayının başında başlayacak” dedi. İşbirliğinin her alanda devam ettiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, varsa sorunların çözümü açısından bir araya geldiklerini ifade etti.
 
İLETİŞİMİMİZ BİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEK
Daha sonra konuşan Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Ferhat Dilek, “Bizim Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak gayemiz halka hizmet etmek bu hizmeti de hayat boyu devam ettirmektir” dedi. KO-MEK ile çok iyi birliktelik oluşturduklarını söyleyen Dilek, “Biz ne kadar çok iletişim halinde olursak sorunlarımız da o düzeyde daha az olur. Bugün burada yol haritamızı belirleyeceğiz, karşılaştığımız sorunları karşılıklı konuşarak işbirliğimizi daha da aktif hale getireceğiz” dedi.
 
KO-MEK KURSİYERE TECRÜBE KATIYOR
İlçe Halk Eğitim Müdürlerinin sırasıyla hem kendini tanıttığı hem de bölgelerinde yaşadığı sorunları anlattığı toplantıda son olarak konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir, KO-MEK’in yapısı ve işleyişi ile ilgili bir sunum yaptı. KO-MEK’in geride bıraktığı 12 senenin değerlendirmesini yapan Bedir, “KO-MEK istihdama ve ev bütçesine büyük katkı sağlıyor. Bizden eğitim alan kursiyerler hem psikolojik olarak, hem de tecrübe olarak büyük yol kat ediyorlar” dedi. 



Son Güncelleme: 18.09.2016 20:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37