Koç Ortaokulu Z-Kütüphanesi açıldı

Koç Ortaokulu Z-Kütüphanesi açıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Nisan 2017 Çarşamba 22:02
Koç Ortaokulu Z-Kütüphanesi açıldı

Koç Ortaokulu
bünyesindeki Z- Kütüphane'nin (Zenginleştirilmiş Kütüphane) açılışı bugün saat 11:00'de törenle protokolün katılımıyla gerçekleşti. ​

Koç Ortaokulu Z-Kütüphanesi'nin açılışında ilk konuşmayı yapan Koç Ortaokulu Müdürü İrfan Yılmaz, okul bünyesinde tüm okul öğrencilerinin yararlanabilecekleri bir kütüphaneyi faaliyete geçirmenin heyecanını ve mutlululuğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Bugün açılışını yaptığımız
Z-Kütüphanesi’nde şu aşamada 3 bine yakın kitap bulunuyor. Hedefimiz bu sayıyı 6 bin kitaba çıkarmak" dedi.

DOĞAN:BİLGİSİZ TOPLUM KÖKSÜZ AĞAÇ GİBİDİR

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da yaptığı konuşmada, kitap okumanın ve gelecek nesillerin iyi yetişmesi hususunda görüşlerini belirterek, "Unutmayalım ki, bilgisiz toplum köksüz bir ağaç gibidir. Köksüz bir ağaç odundur. İstikbal köklerimizdir. Bir ağacın kökü ne kadar sağlam olursa, gelecek nesillerimiz ne kadar eğitimli ve bilgili olursa o kadar güçlü oluruz. Görüyorsunuz bölgemizdeki coğrafyada çok zor günler yaşanıyor. Amacımız sağlıklı ve bilgili nesiller yetiştirmektir. Kütüphanemiz hayırlı olsun" dedi.

OSOYDAN:HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Daha sonra konuşma yapan Gebze Cumhuriyet Savcısı Recep Osoydan böyle güzel bir açılış için davet edilmesinden ötürü çok mutlu olduğunu ifade etti ve okul yönetimine teşekkür etti. Osoydan, "İnşallah kütüphenemiz daha zengin içerikli kitaplarla takviye edilir ve çocuklarımız bu kütüphaneden iyi şekilde yararlanır. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Koç Ortaokulu Z-kütüphanesi’nin açılış kurdelesi katılan protokol tarafından kesildi, akabinde günün anısına hazırlanan  pastayı da protokol ile beraber Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan tarafından kesildi. Açılış töreni, kütüphanenin gezilmesi ve ikram ile son buldu.

Koç Ortaokulu Müdürü İrfan Yılmaz ve müdür yardımcılarının evsahipliğinde gerçekleşen açılışa Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Cumhuriyet Savcısı Recep Osoydan, Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube müdürleri, Gebze Kroman İlkokulu Müdürü Zihni Aydın, Gebze Sultan Ayhan İlkokulu Müdürü Haluk Öztekin,  İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Özcan Tuncer, okul yöneticileri, işadamı Muzaffer Altıntaş, öğrenciler ve veliler katıldı.

Haber ve Fotoğraflar:: Yılmaz IŞIK 


Son Güncelleme: 05.04.2017 22:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37