banner55

KOÜ bayrağı İsviçre Alpleri'nde dalgalandı

KOÜ bayrağı İsviçre Alpleri'nde dalgalandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Aralık 2018 Salı 14:42
 KOÜ bayrağı İsviçre Alpleri'nde dalgalandı


Kocaeli
üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Müdür Yrd. ve Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Ceyhun Konak İsviçre’de 3 yılda bir düzenlenen 5. Uluslararası Pontresina Kar Heykel Sempozyumu'nda ülkemizi ve üniversitemizi bir kez daha başarıyla temsil etti.

Almanya, Hollanda, Danimarka, İsveç ve İsviçre’den heykeltraşların katıldığı organizasyonda, Türkiye’yi temsilen Mersin Üniversitesi’nden Dr.Öğr.Üyesi Şeref Erol ve Kocaeli Üniversitesi’nden Öğr.Gör. Tayfun Konak ile birlikte Türk takımını oluşturdu.

Şehir konulu eserlerin Uluslararası bir jüri tarafından değerlendirilip kabul edildiği organizasyona Konak, 'Organic City' isimli projesiyle davet edildi. Gerçekleştirdiği eser ile festival alanını gezen her yaştan İsviçre’li sanat severlerin büyük beğenisini kazandı.

Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün desteklerinin kendisini her zaman mutlu ettiğini vurgulayan Konak, Ocak ayında yeni heykel projeleri için Fransa ve Amerika’ya gidecek. Heykel alanında Dünya çapında birçok etkinliğe katılan sanatçı, 3 kıta ve 12 farklı ülkede eserler gerçekleştirdi. Ayrıca Konak'ın bu alanda 3 de uluslararası ödülü bulunuyor.
Son Güncelleme: 25.12.2018 14:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37