banner55

Mardinli öğrenciler GTÜ'nün misafiri oldu

Mardinli öğrenciler GTÜ'nün misafiri oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Eylül 2017 Çarşamba 10:33
 Mardinli öğrenciler GTÜ'nün misafiri oldu
Şehit ve gazi yakını Mardinli çocuklar GTÜ'nün ev sahipliğinde unutamayacakları bir hafta geçirdiler. 

Artuklu Belediyesi ve Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) iş birliği ile Mardin Artuklu'dan gelen şehit, gazi yakını öğrenciler GTÜ' de misafir edilerek doyasıya bir hafta geçirdiler. 

Asdeb Projesi kapsamında üniversite çağındaki öğrencilere hem üniversiteyi tanıtmak hem de kendileri için bir hedef belirlemelerinde yardımcı olmak amacı ile GTÜ' nün özel misafirleri üniversitenin Sosyal Yaşam ve Medya Topluluğu öğrencileri ile birlikte tüm zamlarını geçirdiler. 
Proje süresince misafir öğrencilere okuldaki bölümler tüm yönleri ve olanakları ile  tanıtıldı. GTÜ laboratuvarlarında, sosyal alanlarında ve yeşille iç içe kampüsünde birçok etkinlik düzenlendi. 

Öğrencileri, GTÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hasan Aslan rektörlük makamında ağırlayarak öğrencilerin gelecek hedefleri üzerine  sohbet etti ve onlara çeşitli hediyeler sundu. Öğrenciler Darıca Hayvanat Bahçesi’ne, Tuzla’da bulunan akvaryuma ve lunaparka gitme imkanı bulurken İstanbul’da boğaz turuna katıldılar. 

GTÜ' ye dair düşüncelerini paylaşan misafir öğrenciler çok etkilendiklerini ifade ettikleri GTÜ'yü hedef olarak belirlediklerini söyleyerek, GTÜ'de kaldıkları bir haftayı asla unutmayacaklarını eklediler.

 
Son Güncelleme: 20.09.2017 10:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37