Merve Bozdağ İlim Koleji'nde devam ediyor

Merve Bozdağ İlim Koleji'nde devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Nisan 2017 Salı 21:19
Merve Bozdağ İlim Koleji'nde devam ediyor


Özel İlim İlkokulu 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1.sınıf öğretmenini açıkladı.

2015 yılından itibaren İlim Koleji ailesinde olan Merve Bozdağ ile yollarına devam edeceklerini açıklayan Okul Müdürü Halil Bulut, "Okulumuzda ilk önceliğimiz modern ve çağdaş eğitim kalitesidir. Bunu başarabilmemiz için de başarılı, dinamik ve kendini yenileyen öğretmenler ile çalışmaktayız. Merve Bozdağ, bu yıl da İlim Koleji’nde bizimle olmaya devam edecektir. Kendisine önceki yıllar için teşekkür ediyor, önümüzdeki dönem için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

MERVE BOZDAĞ KİMDİR?
01.01.19993 yılında Gebze’de doğdu. İlkokul ve Ortaokul öğrenimini İnönü İlköğretim Okulunda tamamladı. Liseyi birincilikle bitirip birçok matematik ve bilgi yarışmalarında derecelere girdi. Üniversiteyi İstanbul Üniversitesi’nde bölüm birincisi olarak tamamladı ve İstanbul Üniversitesinin birçok bakanlık projesinde yer aldı.
 
Üniversite hayatı boyunca Çapa İlkokulu’nda stajyerlik yaptı. TEGV eğitim gönüllülüğü yapıp, Drama ve Düşler Atölyesi eğitimi verdi.  

1 sene boyunca Down sendromlu çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini gözlemek amacıyla İstanbul Dosta Yaşam Rehabilitasyon Merkezinde (Down sendromlular Vakfında) çalıştı. İstanbul Üniversitesi Katılım Sertifikaları, Drama Eğitimi, İngilizce dil kurslarına katıldı.

2015-2016 eğitim-öğretim yılında Özel İlim Eğitim Kurumları’nda çalışmaya başladı 2017-2018 eğitim-öğretim yılında 1.sınıf öğretmeni olarak çalışmaya devam edecektir. 
Son Güncelleme: 04.04.2017 21:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37