Pelikan Koleji'nin bursluluk sınavına yoğun ilgi

Pelikan Koleji'nin bursluluk sınavına yoğun ilgi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Şubat 2018 Pazartesi 15:51
Pelikan Koleji'nin bursluluk sınavına yoğun ilgi

Pelikan  Koleji,10 Şubat 2018 tarihinde 4.,5.,6. ve 7. sınıflara bursluluk sınavı düzenledi. Bursluluk sınavına veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 

Sınav esnasında öğrenci velilerine Kurum Müdürü Sibel Demir Akmusluk okul hakkında bilgi verdi. 

Okulun 3 sene gibi kısa bir süre önce açıldığını, açıldığı günden beri TEOG’da zirvede olduğunu,  öğrencilerin hayata pozitif bakmasını kolaylaştıran Pelikan NLP Motivasyon ve  öğrencilerin sayılar arasında ilişkiyi keşfetmesini sağlayan Ritmik Abaküs dersinin sadece Pelikan Koleji öğrencilerinin faydalandığını ifade etti. 

Akmusluk  ayrıca Pelikan Yaşamsal Ödevlerle ailelerin çocukları ile  kaliteli zaman geçirme imkanı verdiklerini, öğrencilerin sosyalleşmesi için kulüp faaliyetlerine önem verdiklerini ifade etti. 


VELİLER ÇOK MEMNUN
Seminer esnasında okul velileri, çocuklarının Pelikan Koleji’ne geldikten sonran davranış anlamında  büyük farklılıklar olduğunu ifade ettiler.   

Velilerden Ahu Uz, "İki kızımı da Pelikan Eğitim Kurumları’na  gönderdim. Çocuklarımın başarıları, özgüven, disiplin, el becerileri yüksek, sevgi ve saygı, paylaşım, yardımlaşma ve pozitif düşünmeleri Pelikan Eğitim Kurumları ile birlikte arttı" dedi. 

Okul velilerinden Yeşim  Topbaş ise, 3 çocuğunun başka özel okuldan Pelikan Koleji’ne geldiğini, çocuklarının çok farklılaştıklarını, 3 kardeşin çok mutlu olduğunu, yaşamsal ödevlerle birlikte ailece daha kaliteli vakit geçirdiklerini, böyle bir eğitim kurumunu tanıdaıkları için çok sanslı olduklarını ifade etti. 
 
Son Güncelleme: 13.02.2018 00:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37