Pelikan'dan, Eskihisar'a Kedi Evleri

Pelikan'dan, Eskihisar'a Kedi Evleri

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Aralık 2017 Çarşamba 11:15
 Pelikan'dan, Eskihisar'a Kedi Evleri
Gebze'de eğitim öğretim faaliyetlerini hummalı ve istikrarlı bir şekilde yürüten Özel Pelikan Ortaokulu öğrencilerinin akademik başarılarının yanı sıra yapmış oldukları projelerle de dikkatleri üzerine yoğunlaştırıyor. 
Pelikan öğrencileri, fen bilgisi zümresinin hazırlatmış olduğu Kedi Evleriyle büyüklere şapka çıkarttıracak bir farkındalık oluşturdu. Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün destekleriyle Eskihisar’a taşınan Kedi Evleri, zabıta ekiplerinin güvenlik görevlilerinin ve aynı zamanda  gezinti halindeki vatandaşların da katılımıyla muhteşem bir görüntü oluşturdu. 
Gebze Belediyesi'nden veteriner hekimlerin de yer aldığı projede veteriner hekimler öğrencilere hayvanlarla ilgili bilgiler verip hayvan sevgisinin önemini vurguladı. Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün ve Atlas Veteriner Kliniği’nin vermiş olduğu mamaları büyük bir keyifle kedilere yediren öğrenciler mutlu anlar yaşadılar.
Bir çocuğa yaşlı sevgisi, bitki sevgisi ve hayvan sevgisi aşılamanın çok önemli olduğunu söyleyen Pelikan Ortaokulu Müdürü Sibel Demir Akmusluk kendisinin de iki kediye sahip  olduğunu ve bu duyguyu, bu sevgiyi tüm çocukların yaşaması gerektiğinin üzerinde ısrarla durdu.
 
Akmusluk şunları söyledi:
Çocukların cansız oyuncaklar yerine evcil hayvan besleyip sevimli dostlar edinmesinin ya da bitki yetiştirmesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Çocuk bu şekilde sorumluluk almayı keyifli bir şekilde kazanıyor.
Göstermiş oldukları desteklerden dolayı Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne ve mama sponsorluğu yapan Atlas Veteriner Kliniği'ne şükranlarımızı sunuyorum.

Akmusluk bütün eğitim kadrosu ve bütün öğrencileriyle Eskihisar’da turuncu lacivert rüzgarı estirdi.
  
Son Güncelleme: 27.12.2017 11:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37