banner55

Rektör Aslan: Her kademeden öğrencimizi destekleriz

Rektör Aslan: Her kademeden öğrencimizi destekleriz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Haziran 2018 Salı 11:02
Rektör Aslan: Her kademeden öğrencimizi destekleriz


GTÜ'
de rektörlük görevine asaleten atanan Prof. Dr. M. Hasan Aslan'a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Darıca ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin ziyaret ettiği Aslan, her kademeden öğrenciye her zaman akademik destek vereceklerini söyledi.

Türkiye'nin Araştırma Üniversitesi unvanına sahip üniversitelerinden olan Gebze Teknik Üniversitesi'ne geçtiğimiz haftalarda rektör olarak atanan Prof.Dr. M. Hasan Aslan'a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Aslan önceki gün Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç'u makamında ağırladı. 

Yeni görevinde başarı dileklerini ileten müdürlere bölgenin bilim üssü olan GTÜ'nün her kademede öğrenciye akademik destek sunmaya hazır olduğunu ifade etti. 

Aslan, "Bölgemizde bulunan  okullarla ikili ilişkilerimiz çok iyi, aramızda sürekli işbirliği protokollerini geliştirip genişletiyoruz. Üniversitenin akademik bilgi ve becerilerini bölge okullar ile halihazırda istek olduğu taktirde paylaşıyoruz ve bunu devam ettireceğiz. Bunun yanında örneğin TÜBİTAK proje yarışmalarında, diğer bilimsel içerikli ulusal ve uluslararası yarışmalarda her kademeden öğrencilerimize destek olmaya da hazırız" dedi.

Son Güncelleme: 26.06.2018 11:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37