banner55

Şeniz Baş, Çayırova'da öğrencilerle buluştu

Şeniz Baş, Çayırova'da öğrencilerle buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Mart 2018 Çarşamba 14:32
Şeniz Baş, Çayırova'da öğrencilerle buluştu

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Edebiyat Günleri kapsamında her ay farklı bir yazarın konuk olduğu ve ilçe genelindeki tüm 4’cü sınıf öğrencilerine hitap eden 'Okuyoruz Söyleşiyoruz' projesine bu ay Çocuk Edebiyatı yazarı Şeniz Baş konuk oldu. Çayırova’lı çocuklarla bir araya gelen yazar öğrencilerle sohbet havasında bir söyleşi gerçekleştirdi. Yazarlık serüveninin basamaklarını anlatarak kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Şeniz Baş, günün sonunda ise öğrencilerin okudukları kitapları imzaladı.
OKUYORUZ SÖYLEŞİYORUZ PROJESİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BOYUNCA DEVAM EDECEK

Çocuk Edebiyatı Günleri kapsamında gerçekleştirilen 'Okuyoruz Söyleşiyoruz' projesi ile öğrenciler yaşlarına uygun birbirinden güzel kitapları okurken, aynı zamanda da ünlü yazarlarla tanışmaya devam ediyor. Eğitim- Öğretim dönemleri boyunca her yıl kendini yenileyecek olan projeden, ilçe genelindeki tüm ilkokul 4. Sınıf öğrencileri faydalanabilecek. 
Bu ay Yenimahalle İlkokulu, Çayırova İlkokulu ve Şekerpınar İlkokulu öğrencileri ile Belediye Kültür Salonu’nda bir araya gelen Çocuk Edebiyatı’nın seçkin yazarlarından Şeniz Baş, yazarlık ve kitaplar hakkında öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Yazının duyguları ifade etme aracı olduğunu belirten yazar, çocukları çok sevdiğini ve çocuklar için bir şeyler yapabilmenin mutluluğunu hep yaşadığını ifade etti. günün sonunda öğrencilerin kitaplarını imzalayan yazar, günün anısına öğrencilerle fotoğraf çekinmeyi ihmal etmedi. 


Son Güncelleme: 21.03.2018 14:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37