banner55

Sosyal Sorumluluğun adı:Abdulkadir Ayar

Sosyal Sorumluluğun adı:Abdulkadir Ayar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Ocak 2019 Pazartesi 21:00
 Sosyal Sorumluluğun adı:Abdulkadir Ayar


Sosyal
sorumluluk projelerine verdiği önemle dikkat çeken isim olan Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı ve AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi aday adayı Abdulkadir Ayar, adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde organize ettiği 'Bir dilek tut' kampanyası ile ihtiyaç sahiplerin isteklerini yerine getiren Abdulkadir Ayar, geçtiğimiz hafta ise 380 kitap öğrencilere dağıttı. Sultanorhan Ortaokulu, Zafer İlkokulu ve İlker Ağçay ilkokuluna giderek kitap dağıtan Ayar, öğrencilerin mutluluklarına ortak oldu.
 
PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Sosyal sorumluluk projeleri bizim için büyük önem arz ediyor diyen Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı ve AK Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi aday adayı Abdulkadir Ayar, "İmkânlarımız ölçüsünde çalışmalar yapıyoruz. Özellikle öğrenci kardeşlerimize büyük önem veriyoruz. Bir dilek tut kampanyamız büyük ilgi görmesi bizleri mutlu etti. 

Şimdi ise, 380 kitap alarak öğrencilere dağıttık. Öğrencilerin mutlulukları mutluluğumuz oldu. Bizlere bu imkânları gerçekleştirirken destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah nasip ederse bu ve buna benzer sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 21.01.2019 21:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37