banner55

Vali Aksoy, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti

Vali Aksoy, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ekim 2019 Perşembe 20:28
Vali Aksoy, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti

 

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Vali Aksoy’a Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Türkiye Kimya Petrol Lastik ve Plastik Sanayi İşverenleri Sendikası Başkanı Levent Kocagül, İzmit GEBKİM Başkanı İbrahim Aracı, GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Çelik ve GEBKİM Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Aksoy, GEBKİM OSB’de faaliyet gösteren işadamları tarafından yapılan Refik Baydur Kimya ve Endüstriyel Otomasyon laboratuvarını ve  okul bahçesinde yapılan spor tesislerini inceleyerek, yetkililerden bildi aldı. 

Daha sonra okulu gezen ve öğrencilerle yakından ilgilenen Aksoy’un incelemenin ardından yapmış olduğu açıklamalarında; “GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni bugün ziyaret ettik. GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi Vakfı’nın destekleriyle, sınavla girilen proje okullarımızdan birisidir. 
Özellikle iş dünyamıza mesleki ve teknik anlamda iyi öğrenciler yetiştirerek, onların çalışma hayatına biran önce atılması için bu okulumuzu açtık. Güzel bir çalışma ve projeyle eğitim hayatına devam ediyor.
 
GEBKİM yönetim kuruluna ve vakfına teşekkür ediyorum. Bu okulumuz Türkiye’de örnek okullarımızdan birisidir ve önümüzdeki süreçte kimya sektörüne çok önemli elemanlar yetiştirecek bir okul. Eğitim sistemimize hayırlı olsun.” dileklerinde bulundu.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy daha sonra okul tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek, onlarla bir süre masa tenisi oynadı. 

Son Güncelleme: 10.10.2019 20:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37