banner55

Yeşilay’dan Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek yarışması

Dereceye girenlere ödül verilecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Mayıs 2016 Çarşamba 23:05
Yeşilay’dan Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek yarışması
Yeşilay Gebze Şubesi’nin Gebze’de düzenlediği Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Yarışması Projesi ödülleri bu cuma saat 14.00’de Gebze Belediyesi Kültür Merkezi'nde tören ile sahiplerine teslim edilecek.

 Yeşilay Halkla ilişkiler Sorumlusu Mustafa Özcan “ Yarışma ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin, zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini sağlamak, sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavratmak, Yeşilay Cemiyeti’nin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi yapmak” projemizin amacını oluşturmaktadır” dedi.

Yarışma aşağıda yer alan tüm kategorilere resmi ve özel okullar başvuru ile gerçekleşti.
1-Afiş yarışması: Liseler
2-Resim yarışması: İlkokullar
3-Karikatür yarışması: Liseler
4-Kısa Video yarışması: Liseler
5-Şiir yarışması: Ortaokullar
6-Kompozisyon yarışması: Liseler (Öykü Anı, deneme, makale, kompozisyon türlerinden birini seçebilirsiniz. Belirtilen türler içerisinde katılan eserlerin değerlendirmesi yapılırken kategori ayırmaksızın ilk üç eser seçildi.
 
Yarışmaların sorunda dereceye giren yarışmacılar için belirlenen ödüller şunlar:
Her Kategori için:
Birincilik Ödülü:600 TL
İkincilik Ödülü:400 TL
Üçüncülük Ödülü: 200 TL
Dereceye giren kişiler için bu Cuma günü bir ödül töreni düzenlenecek; ödül almayı hak kazanan öğrencilerin okullarından ve ailelerinden izleyicilerin de yer aldığı törende, Yeşilay Şube ve Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen protokolde yer alan kişiler tarafından ödüller sahiplerine sunulacak. Ayrıca öğrencilere ödül ve dereceye giren okul idarecilerine de plaket sunulacak. 

Halkla İlişkiler Sorumlusu Özcan tüm Gebze halkını yapılacak olan ödül töreninde aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını dile getirdi. 



Son Güncelleme: 05.05.2016 00:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37