banner55

Yücel Boru Fen Lisesi Olimpiyat Ödülleri sahiplerini buldu

Yücel Boru Fen Lisesi Olimpiyat Ödülleri sahiplerini buldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Mayıs 2019 Perşembe 16:33
 Yücel Boru Fen Lisesi Olimpiyat Ödülleri sahiplerini buldu
Gebze Yücel Boru Fen Lisesi tarafından Kocaeli ili genelinde ilk defa gerçekleştirilen Fen Bilimleri Olimpiyatı ödülleri, okulun Gökşen Mustafa Yücel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.
 
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Temsilcisi Prof. Dr. Erhan Demirtaş, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, TÜBİTAK İdari ve Sosyal İşler Müdürü Halim Turgut, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Yücel Boru ve Profil Endüstrisi AŞ Mali İşler Müdürü Hayri İğret, TÜBİTAK ve Gebze Teknik Üniversitesi’nden olimpiyat komitesinde görev alan akademisyenler, olimpiyata katılan öğrenciler, okul müdürleri, danışman öğretmenler ve öğrencilerin ailelerinin katıldığı ödül töreni saat 10.00’da başladı. 
Programın sunuculuğunu okulun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Cüneyt Erol gerçekleştirdi. Okul Müdürü İsmail Boğa olimpiyata katılan herkese teşekkür ettiği konuşmasında, olimpiyatla ilgili istatistiklere yer verdi. 

Programda Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ise bu tür organizasyonların artmasına her zaman öncülük edeceklerine ve yarışmaların devamını getireceklerine olan inancından bahsetti. 
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de olimpiyat yarışması gerçekleştirmenin gereğine vurgu yaparak, “Bölgemizde böyle yoğun katılımlı etkinlikler öğrencilerimize fayda sağlayacaktır” dedi.

Kocaeli ili geneli resmi ve özel ortaokullarından 107 okuldan başvuru yapan 321 öğrencinin 308’i yarışmaya katıldı. 13 öğrencinin ödül aldığı yarışmada Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan’da öğrencilere zeka oyunları seti hediye etti. 

Yarışmada ödül alan öğrenciler ve ödüllerin takdimi şu şekilde gerçekleştirdi:



TOPLAM PUANA GÖRE BİRİNCİ OLAN OKUL     (DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR)
GEBZE ÖZEL KOCAELİ PELİKAN ORTAOKULU(159,24 PUAN)
Ödül Takdimi: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak

DANIŞMAN ÖĞRETMEN ÖDÜLÜ   (DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR)
RIFKI BEKTAŞ (GEBZE ÖZEL KOCAELİ PELİKAN ORTAOKULU)
ÖDÜL Takdimi: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak


Son Güncelleme: 02.05.2019 16:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37