banner55

2018 yılı Kocaeli pazar payı lideri Honda Plaza Haldız

2018 yılı Kocaeli pazar payı lideri Honda Plaza Haldız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Şubat 2019 Perşembe 16:45
   2018 yılı Kocaeli pazar payı lideri Honda Plaza Haldız


Otomotiv sektörü tüm sektörlerde olduğu gibi geçtiğimiz yılı gerileme ile kapattı. Son 15 yılın en düşük satış rakamları ile kapanan 2018 yılı % 35 daralma ile tamamladı. Devletin sağladığı ÖTV desteğine rağmen gerilemenin bu denli büyük olduğu bir dönemde Honda 2018 yılını satış rekoru ile kapattı.

Honda 2017’de gerçekleştirdiği tarihinin en yüksek satışı olan 26 bin 421 adedi geçtiğimiz yıl 28 bin 661 adede taşıyarak yeni bir rekora daha imza attı. Honda Türkiye, söz konusu artış ile otomobil ve hafif ticari toplam pazarının ilk 10 markası arasında satış adedini artıran tek marka oldu. Bununla birlikte bir diğer başarıya daha imza atan Honda Türkiye Ekim ayında Türkiye’de en çok satılan otomobil markası olmasıydı. Şüphesiz Honda’nın bu başarısında yeni tasarımı fazlasıyla ilgi gören Yeni Civic önemli bir rol oynadı.

Satış konusunda bayilerin olumlu katkısını yadsımayan Honda Türkiye bu başarıyı ödüllendirmek adına il bazında pazar payı lideri olan bayileri plaket ile ödüllendirdi. TÜİK verilerine göre 2018 yılı Kocaeli Pazar Payı Lideri olan Honda Plaza Haldız adına Genel Müdür Fatih Haldız’a plaketini Honda Türkiye Satış Pazarlama ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer ve Honda Türkiye Otomobil ve Motosiklet Satış Müdürü Serdar Akman taktim ettiler.

Honda Türkiye yetkililerine plaket için teşekkür eden Fatih Haldız, "Honda Türkiye’nin bu tarihi başarısında payımızın olduğunu bilmek son derece gurur verici. Satış hedeflerini başarıyla yerine getiren tüm satış ekibimize ve bu başarıda katkısı olan tüm Honda Plaza Haldız çalışanlarına bu vesile ile teşekkür ederim. Birlikte daha büyük başarılara imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Son Güncelleme: 28.02.2019 21:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37