7 bin işadamı rezervasyon yaptırdı!.. İlk gününde 15 milyon Euro'luk tekne satıldı!

7 bin işadamı rezervasyon yaptırdı!.. İlk gününde 15 milyon Euro'luk tekne satıldı!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Ekim 2017 Perşembe 15:20
7 bin işadamı rezervasyon yaptırdı!.. İlk gününde 15 milyon Euro'luk tekne satıldı!


BOAT Show Eurasia Tuzla'da bulunan Viaport marinada başladı. Bu yıl fuarda toplam değeri 430 milyon lirayı bulan 255 tekne sergileniyor. Fuarın ilk gününde 15 milyon Euro değerinde tekne satılırken, bu yıl yerli katılımcıların yanında Rusya, Norveç, İngiltere, Katar, İran, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden 7 bin işadamının da fuarda tekne denemek için rezarvazyon yaptırdığı öğrenildi.

Tuzla'da bulunan Viaport Marina'da 4-9 Eylül tarihlerinde arasında düzenlenen fuarda 255 tekne sergileniyor. Teknelerin toplam değerinin 430 milyon lirayı bulduğu belirtilirken fuarın en pahalı teknesi ise 14 milyon  Euro'luk fiyatıyla 44 metre uzunluğunda Cyclone oldu. Bunun yanında 5 metre boyunda teknelerin üzerinde ise 6 bin lira fiyat etiketi var .

7 BİN YABANCI İŞADAMI GELECEK

Yaklaşık 50 bin ziyaretçinin gezmesi beklenen boat show'da bu yıl 7 bin yabancı işadamının da rezarvazyon yaptırdığı öğrenildi. Rusya, Norveç, İngiltere, Katar, Suudi Arabistan, İran, Lübnan, Birleşik Arap Emirliklerinin aralarında bulunduğu ülkelerden gelecek işadamlarının satın alacakları tekneleri denizde deneyecekleri belirtildi.

BİR GÜNDE 15 MİLYON EUROLUK TEKNE SATILDI

Lüks yat ve Katamaran sınıfında satılan bu tekneleri alan kişilerin yabancı işadamları olduğu belirtildi. Boat Show Eurasia'da bu yıl yeni yapılan 25 tekne modelinin lansmanı yapılacağı, ayrıca eğitici ve eğlendirici etkinlerle yaklaşık 50 bin kişiyi ağırlaması bekleniyor. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 05.10.2017 15:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37