banner55

9 günlük tatil online kurban satışını artırdı

9 günlük tatil online kurban satışını artırdı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Ağustos 2018 Pazartesi 10:40
  9 günlük tatil online kurban satışını artırdı
Kurban Bayramı'nda hem tatil yapmak hem de dini vecibelerini yerine getirmek isteyenlerin yoğun talebi, marketlerin online kurban satışlarını artırdı.

500’e yakın yerli ve yabancı online alışveriş sitesini tek çatı altında toplayan Avantajix.com’un Kurucu Ortağı Güçlü Kayral, geçmişte uzun tatillere rast gelen Kurban Bayramı’nda kurbanlık satışlarının düştüğünü anımsatarak, şunları söyledi:

Online kurban satışının avantajları sayesinde insanlar tatil ya da kurban kesimi arasında tercih yapma derdinden kurtuldu. Artık internetten istediğin türde kurbanlığı marketlerin web sitelerine girerek satın alıyorsun ve rahatlıkla tatiline gidebiliyorsun. Senin verdiğin vekaletle kurban kesiliyor, parçalara ayrılıyor ve saklanıyor. 

İstersen sen tatildeyken vereceğin adrese teslim ediliyor ya da sizin yerinize birisi gidip alabiliyor. Kurban kesiminin karmaşasından uzak bu sistem, yoğun ilgi görüyor. Bu yıl da hem 9 günlük tatili değerlendirmek hem de dini vecibelerini yerine getirmek isteyenlerin yoğun talebi, marketlerin online kurban satışlarını artırdı.

-Online kurban satışının avantajları


Kayral, kurbanlıklarını marketlerden online satın alanların sahip olacakları avantajları da şöyle sıraladı:

*Diyanet İşleri Başkanlığı’nın onaylaması: Kurban kesimi bir ibadet olduğundan, online kurban alıp, internetten vereceğiniz vekaletle kesiminin caiz olması gerekir. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın resmi sitesinden internetten vekaletle kurban kesiminin ya da bağışlanmasının caiz olduğunu bildirmesi, vatandaşların bu konudaki endişelerini yok etmiştir.

*Kurban alımındaki karmaşadan kurtulunması: Son yıllarda modern hayvan pazarları kurulsa da bu yerlere ulaşımın zorluğu, bütçeye uygun bir kurbanlık bulmak için saatlerce dolaşmak zorunda kalınması, insanları online pazarlara yönlendirmekte. Oturduğun yerde birkaç 'tık' ile istediğin cinste kurbanlığı satın alabiliyorsun.

*En uygun fiyata kurbanlık alınması: Online kurbanlık satışının yaygınlaşması internette fiyat araştırması yapmayı kolaylaştırdı. İstediğiniz türdeki bir kurbanlığı en uygun fiyatla nereden satın alacağınızı birkaç tıkla öğrenmek mümkün. Ayrıca alışveriş yapan herkese para veren Avantajix.com gibi siteler üzerinden marketlerin internet sitesine girilmesi halinde kurban alımı benzersiz şekilde ucuza gelebiliyor..

*Teslimat kolaylığı sağlanması: Kurbanlıklar parçalara ayrılıp paketlendikten sonra Bayramın son gününe kadar mağazalardan alınabiliyor. Ya da koli halinde adrese teslim edilebiliyor. 

Son Güncelleme: 13.08.2018 10:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37