banner55

Burger King® Körfez Yarımca'da hizmet vermeye başladı

Burger King® Körfez Yarımca'da hizmet vermeye başladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Mart 2018 Perşembe 15:54
 Burger King® Körfez Yarımca'da hizmet vermeye başladı


Burger King®, hızlı servis sektöründe TAB Gıda kalitesini güçlü franchise sistemiyle tüm Türkiye'ye yaymaya devam ediyor. Kocaeli Yarımca’da yeni açılan restoranıyla perakende zincirine bir halka daha ekleyen Burger King, lezzet düşkünlerine hizmet vermeye başladı.
 
Türkiye hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda güvencesiyle faaliyet gösteren Burger King, lezzet ağını genişletmeyi sürdürüyor. Burger King®, Kocaeli’nde Yarımca Körfezi’ndeki yeni restoranını onlarca çeşit menü alternatifleriyle hamburger severlerin hizmetine sundu. 
 
TAB Gıda Franchising Müdürü İlhan Erkan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şöyle konuştu: 

Burger King®’in ana geliştirici ve üretici haklarını alarak Türkiye’ye getirmemizle başlayan süreçte bugün Burger King'in dünyadaki en büyük master franchiseesi konumundayız. Türkiye genelinde 70’ten fazla ilde 600’den fazla Burger King restoranımız bulunuyor. 

Başarımızın temelinde uluslararası kalite ve hijyen standartlarında üretim ve hizmet anlayışı yatıyor. Hızlı servis restoran zinciri kategorisinde dünyada eşi benzeri olmayan bir gıda ekosistemimiz var. TAB Gıda markalarının sektördeki gücü, yatırımcılarımıza hazır sistem içerisinde yatırım yapma imkânı sağlıyor. Bu alanda yatırım yapmayı planlayan girişimcilere kapımız açık.

TAB GIDA HAKKINDA:
ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® markalarının Türkiye'de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro® markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby's®'i bünyesine katmış, 2013 yılında da kendi markası olan Usta Dönerci®’yi kurmuştur.

Bugün Türkiye genelinde 600’den fazla Burger King® restoranı, 80’e yakın Sbarro®, 190’dan fazla Popeyes®, 60’dan fazla Arby’s® ve 120’den fazla Usta Dönerci® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır. 


Son Güncelleme: 01.03.2018 15:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37